Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

FORTINET - novi brend u Asbis-ovom portfoliju

Novembar 30, 2016

FORTINET - novi brend u Asbis-ovom portfoliju

U današnjem poslovanju IT sigurnost i zaštita poslovanja predstavlja iznimno važnu ulogu koja kompanijama omogućava nesmetano poslovanje bez straha od propusta ili malicioznih napada. Da bi se spriječio mogući napad, zaštita počinje od firewall-a i obuhvata različite segmente kao što su kontrola aplikacija, filter sadržaja, sistem za detekciju i prevenciju napada, antivirusna zaštita itd.

Distribuciju sigurnosnih IT rješenja Asbis je proširio sa Fortinet rješenjima. Fortinet je jedna od najpoznatijih i najvećih IT sigurnosnih kompanija, sa glavnom vizijom da isporuči široku i integrisanu sigurnost, kao i sigurnost visokih performansi kroz IT infrastrukturu. Fortinet pruža najbolje rangiranu sigurnost mreža i sadržaja, kao i proizvode za siguran pristup koji dijele inteligenciju i rade zajedno kako bi formirali kooperativnu materiju.

Fortinet sigurnosna rješenja pokrivaju:
• sigurnost mreža
• sigurnost data centara (fizička i virtualna)
• cloud sigurnost
• siguran (žičani i bežični) pristup
• sigurnost infrastrukture (switching i routing)
• sigurnost sadržaja
• sigurnost krajnjih uređaja
• sigurnost aplikacija

Više o Fortinetu možete pročitati na sljedećem linku.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte našeg Fortinet predstavnika:
Benjamin Kovačević
Email: Benjamin.Kovacevic@asbis.ba 
Tel: +387 33 770 208
Mob:+387 62 991 957

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.