Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS dobio ekskluzivno pravo distribucije Cygnett proizvoda

Februar 20, 2012

Cygnett, Apple dodaci, distribucija, ugovor

ASBIS dobio ekskluzivno pravo distribucije Cygnett proizvoda

ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći IT distributer na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike, objavio je partnerstvo sa Cygnett kompanijom koja slovi za jednu od najvećih proizvođača Apple dodataka.

 ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći IT distributer na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike, objavio je partnerstvo sa Cygnett kompanijom koja slovi za jednu od najvećih proizvođača Apple dodataka.
 
Ekskluzivan ugovor o distribuciji potpisan je između dvije kompanije te pokriva svih 28 zemalja u kojima ASBIS posluje, većinom na području EMEA regije. Prva pošiljka Cygnett proizvoda isporučena je već u decembru 2011.

Ovo će partnerstvo, zahvaljujući širokoj distribucijskoj mreži kompanije ASBIS, zasigurno ispuniti sva očekivanja kada je riječ o potražnji inovativnih digitalnih dodataka. Cygnett portfelj uključuje pribor za iPhone, iPad, Android smartphone i tablete, prijenosne zvučnike, slušalice, napajanja i torbe za laptope.

"Vrlo smo zadovoljni zbog suradnje sa australskim brendom broj jedan kada je riječ o tržištu digitalnih dodataka" - izjavio je Lefkios Theodosiou, Business Development Manager. "Ova suradnja će, zahvaljujući svježem i modernom dizajnu,  proširiti našu ponudu inovativnih i funkcionalnih proizvoda. Ovo je logičan korak naprijed, s obzirom da je ASBIS Apple Value Added Distributor (VAD) u više od 10 zemalja. Cygnett može računati na ASBIS-ovu pouzdanost, stručnost i profesionalnost."

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sjedištem na Kipru, specijalizirana je kompanija za distribuciju IT proizvoda svjetskih proizvođača: Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija ima podružnice u 26 zemalja širomm svijeta, broji preko 1.200 zaposlenika i 32.000 klijenata u više od 70 zemalja svijeta. Promet u 2010. godini je iznosio $1,43 milijardi. Za više informacija posjetite www.asbis.ba.

Cygnett
Osnovana 2003. Cygnett je danas jedna od najvećih australskih kompanija u proizvodnji Apple dodataka. Kompanija dizajnira i proizvodi inovativne digitalne dodatke za najpopularnije svjetske gadgete i tehnologije. U asortimanu nude sve od zaštitnih navlaka i dodataka za iPod, iPhone, iPad, smartphone i tablete pa do prijenosnih zvučnika, slušalica, napajanja i torbi za laptope. Kompanija ima urede u SAD-u, Hong Kongu, Australiji i Velikoj Britaniji te prodaje u 36 zemalja širom svijeta. Za više informacija posjetite http://us.cygnett.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.