Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Izmjene u načinu rada

Mart 26, 2020

Izmjene u načinu rada

Poštovani partneri i cijenjeni kupci,

u skladu sa razvojem situacije vezano za epidemiju virusa COVID-19 i propisanim mjerama nadležnih službi, ASBIS d.o.o. prilagođava svoje poslovanje uzimajući u obzir prvenstveno zaštitu zdravlja radnika i kupaca.

Sve narudžbe pristigle do 15:00 h obrađuju se isti dan i isporučuju naredni dan. Narudžbe pristigle iza 15:00 h se obrađuju i pripremju za otpremu naredni radni dan.

Novi termin za lično preuzimanje robe u skladištu, te dostavu i preuzimanje robe u servisu je 12:00 - 14:00 h. Navedeni termin se primjenuje od 24.03.2020. i vrijedi do daljnjeg, a o ukidanju / izmjeni istog bit ćete blagovremeno obaviješteni. Usluga preuzimanja servisnih slučajeva na lokaciji kupca radi neometano, te u slučaju mogućih kašnjenja molimo da imate razumijevanja.

Podajno osoblje je preusmjereno na rad od kuće, ali i daje dostupno online i na mobilne brojeve telefona. Za hitne upite možete se obratiti dežurnoj prodajnoj službi na broj telefona 033 770 200.

Molimo da uvažite navedene termine i uslove rada, te da se pridržavate pravila koje će Vam dati naše osoblje prilikom preuzimanja robe.

Hvala na razumijevanju.

Vaš ASBIS!

Iskoristite prednosti online kupovine: ASBIS e-shop nudi Vam mogućnost online naručivanja uz značajne pogodnosti kroz Bonus Klub, te specijalne promocije i akcije.

Budite savjesni, ostanite kući i budite aktivni online. ASBIS e-shop Vam je dostupan 24/7.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.