Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

MANHATTAN – Kvalitetna periferija po pristupačnoj cijeni

Juli 25, 2016

MANHATTAN – Kvalitetna periferija po pristupačnoj cijeni

Novi brand u Asbisovom web shop-u

Predstavljamo vam novi brand u Asbisovoj ponudi. Manhattan je brand koji je na svjetskom tržištu prisutan već 25 godina. Pozicionirao se kao brand koji krajnjim korisnicima nudi kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni. Sjedište kompanije nalazi se na Floridi, SAD. Prisutni su u 100 zemalja i imaju razgranatu mrežu od više od 70.000 trgovaca.

U okviru naše ponude možete pronaći periferiju koja će zadovoljiti zahtjeve krajnjih korisnika, a koju odlikuju kvalitet i simplificiran dizajn. Na Web Shopu se nalazi široka ponuda: miševa, zvučnika, slušalica, auto punjača, USB hub, torba za laptope.

Pored periferije, Manhattan nudi i još dvije kategorije proizvoda koje će u narednom periodu biti u našoj ponudi:

1. Mrežna rješenja
Kako bi omogućili korisnicima pristup informacijama i zabavi na internetu, u ponudi su Wi-Fi, Bluethooth i Smart Home rješenja.

2. Kablovi i adapteri
Dizajnirani s najnovijom tehnologijom za isporuku vrhunske performanse i pouzdanosti, u ponudi je širok spektar kablova i adaptera - od HDMI i cat5e kablova do video-splitera i VGA adaptera.

Aktuelnu Manhattan ponudu pogledajte na Asbisovom Web Shopu ili kontaktirajte odjel prodaje, putem emaila: prodaja@asbis.ba.

Više o Manhattan-u pročitajte na: http://www.manhattan-products.com/

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.