Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS dobitnik Dell EMC Partner Award

Juni 19, 2020

ASBIS dobitnik Dell EMC Partner Award

Partner Award Adriatic godišnji je svečani događaj koji organizuje Dell Technologies kako bi nagradio svoje partnere i distributere za ostvarene rezultate i ostala dostignuća u prethodnoj godini.

Ove godine, Dell Technologies Partner Awards Adriatic 2020, po prvi put održan je kao virtualni događaj.

Online događaju pridružilo se više od 150 ljudi iz cijele Adriatic regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Sjeverna Makedonija) i imali su priliku vidjeti ko su pobjednici u 9 različitih kategorija.

ASBIS Bosne i Hervegovine osvojio je nagradu Distributer godine u Bosni i Hercegovini kao najbrže rastući distributer na bh. tržištu za 2019. godinu.

ASBIS je u 2019. godini ostvario značajne prihode od prodaje proizvoda i rješenja Dell i Dell EMC, te je izgradio snažnu vezu sa svojim partnerima. Iz godine u godinu raste prodaja Dell i Dell EMC na bh. tržištu uz razvoj visoke razine prodajne stručnosti, te znatan porast zainteresiranosti krajnjih korisnika za brand Dell i Dell EMC.

Počastvovani smo zbog dodijeljene nagrade, koja je još jedno od priznanja za naš predani rad i orjentisanost građenju dobrih partnerskih odnosa. Svoje napore ćemo i dalje usmjeravati na dobropartnerske odnose i ostvarenje velikih poslovnih ciljeva.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.