Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Novi Dell komercijalni portfolio nudi više produktivnosti u manjim i tanjim uređajima

Decembar 18, 2014

Dell

Novi Dell komercijalni portfolio nudi više produktivnosti u manjim i tanjim uređajima

Globalni lider u pružanju najsigurnijih i upravljivih PS rješenja, Dell je debitirao sa elegantnim, potpuno redizajniranim dopunama pouzdanih Latitude i OptiPlex portfolia.

KUPI ONLINE

Dell proizvodi

 

Novi proizvodi: Latitude 7000 serija 2-u-1 odvojivi laptop; Latitude 3000 i 5000 serija laptopa; OptiPlex 9020 i 3020 mikro računari; Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K i Dell 55 monitori.

  • Novi Latitude portfolio omogućava siguran i upravljivu produktivnost za svakog uposlenika
  • OptiPlex mikro nudi dizajn koji štedi prostor
  • Dell liderski monitori daju zapanjujuću vizualnu jasnoću 

“Dell razumije kompleksnost za podržavanje široke palete uređaja prisutnih u današnjem okruženju brzih promjena” rekao je Kirk Schell, potpredsjednik i generalni menadžer, komercijalnih rješenja klijenata Dell-a. “ Naš novi portfolio omogućava kompanijama svih veličina da prihvate eleganciju i inovativost koju će uposlenici biti ponosni koristiti u svakodnevnom radu, kako bi ispunili svoje radne ciljeve. Iako izgledaju kao tanki i laki korisnički uređaji, ovi komercijalni računari su podržani sa najboljom sigurnošću i mogućnošću upravljanja, što jedino Dell može obezbijediti. 

Novi Latitude omogućavaju produktivnost bilo kad, bilo gdje

Nove dopune u Dell Latitude porodici komercijalnih računara nude razne radne stilove - kako za menadžere kompanija, tako i za uposlenike na terenu. Nove Latitude 13 7000 serije su najsigurnije 2-u-1, kombinujući lagan poslovni Ultrabook™ i odvojive tastature u jednom uređaju bez ikakvih kompromisa. Ovi laptopi 2-u-1 imaju veliki 13.3-inči monitor i profesionalnu, pozadinski osvjetljenu tastaturu sa ISO-certifikatom, podržanu sa praktičnim stanjem mirovanja, često rezervisanog samo za pametne telefone i tradicionalne tablete. U paru sa Dell Mobile Office, paket opreme posebno dizajniran za ovaj uređaj Latitude 13 7000 serije 2-u-1 odvojivo/prenosni laptop daje ultra-mobilnim profesionalcima da iskuse prvu klasu produktivnosti.

Latitude 13 7000 serije 2-u-1 - klik da bi vidjeli cijelu listu spec

Dizajniran kako bi zadovoljio potrebe i budžet malih i biznisa u rastu, novi Latitude 14 i 15 3000 serija nude potrebne karakteristike biznis laptopa sa pravom ravnotežom mobilnosti, produktivnosti i dostupnosti. Tanji i lakši u odnosu na prethodnu generaciju i sa podrškom za poslovne potrebe, nova 3000 serija ima cjelodnveno trajanje baterije, tastatura otporna na tekućinu, do 1 terabajt prostora za pohranu i 14-inčnim ili 15-inčnim ekranom s opcijama za dodir. 

Latitude 14 3000 serije -  klik da bi vidjeli cijelu listu spec
Latitude 15 3000 serije -  klik da bi vidjeli cijelu listu spec

OptiPlex Mikro: idealan za snagu

Učinak je najvažniji aspekt koji uposlenici traže kada su u pitanju uređaji, a desktop računari su još uvijek popularni za rad kompanija svih veličina. Uz 1,2 litara kućište, manji nego Dell-ov najmanje kućište, te sa pet različitih mogućnosti ugradnje, novi  OptiPlex 9020 i 3020 mikro računari daju snagu koju uposlenici očekuju na manjim ili više specijalizovanim radnim mjestima. Najsigurniji i za upotrebu najadekvatniji na tržištu OptiPlex 9020 mikro je idealan za okruženja u kojima je prostor ograničen, a sigurnost prioritet, a OptiPlex 3020 mikro pruža bitne biznis performanse u kompaktnom uređaju. 

OptiPlex 3020 -  klik da bi vidjeli cijelu listu spec
OptiPlex 9020 -  klik da bi vidjeli cijelu listu spec 

Vodeći Dell monitori sa fantastičnom jasnoćom

Dellovi monitori, kao vodeći u klasi, omogućavaju firmama bolje prilagođavanje rješenja zavisno od njihovih potreba. Novi Dell 55 monitor ima 55-inča široki ekran koji pruža Full HD rezoluciju i 3000:1 kontrast, pružajući iznimnu jasnoću za prezentacije, sheme i video zapise. Kao alternativa za tradicionalne projektore i TV-ove za konferencijske sale i kao savršeni dodatak Dell-ovom Chromebox za potrebe sastanaka, Dell 55 monitor brzo i automatski se prilagođava raznim računarskim rezolucijama, omogućavajući potpuni doživljaj sa full screen projekcijom. 

Dell je takođe predstavio poznati Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K monitor, prvi svjetski ekran sa Ultra HD 5K rezolucijom (5120 x 2880). Ultra HD 5K je ekvivalent sa četiri puta rezolucijom QHD i sedam puta Full HD rezolucijom; nudi revolucionarni ekran za profesionalce koji zahtjevaju najviše dostupne rezolucije.Dell PremierColor i anti-mrljanje / anti-reflektirajući, od kraja do kraja, dizajn ekrana daje preciznost boja i netaknutu kvalitetu slike i za najzahtjevnije poslove. Ugrađenim 16W Harman Kardon zvučnicima pruža impresivnu akustiku zvuka. Za optimiziranje produktivnosti, ovaj visoko inovativni ekran nuti šest USB porta i jedan čitač kartica za neprimjetno povezivanje sa širokim rasponom drugih perifernih uređaja.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.