Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Novi brand u portfoliju – LEGRAND

Septembar 09, 2019

Novi brand u portfoliju – LEGRAND

ASBIS proširuje ponudu sa elektroopremom svjetski poznatog branda

Legrand Grupa je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji proizvoda i sistema za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima, te industriji. Sjedište kompanije nalazi se u Francuskoj. U pogonima Legrand Grupe, koja posjeduje više od 4.500 patenata, proizvodi se preko 215.000 kataloških brojeva. Zahvaljujući obimnoj proizvodnji i velikim ulaganjima u istraživanja i razvoj novih tehnologija i materijala, Legrand kontinuirano prati sve trendove modernih tehnologija i u mogućnosti je ponuditi rješenja i kompletne sisteme za objekte i projekte neovisno od standarda instalacije. Legrand broji preko 36.000 zaposlenih i sa portfolijem od 30 brandova prisutan je u više od 80 zemalja.

ASBIS, kao distributer branda Legrand, bh. tržištu nudi kompletan asortiman elektroopreme od električnih utičnica i sklopki do složenih sistema za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.

Kroz distributersko paretnerstvo sa ASBIS-om, Legrand širi svoje prisustvo na tržištu i postaje ključni akter i partner sa investitorima, projektantima, sistem integratorima, arhitektima te instalaterskim kompanijama koje se bave električnim instalacijama i/ili strukturnim kabliranjem.



 

Kompletnu ponudu Legrand-a pogledajte na

e-katalogu

.

Kontaktirajte nas za ponudu i ostale informacije:

Darko Bradarić
Product Line Sales Manager
Phone: +387 33 770 218
Mobile: +387 62 791 219
E-mail: darko.bradaric@asbis.ba

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.