Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Intel stavlja u prodaju uCPE Intel univerzalna rješenja potrebna za mrežnu transformaciju

Maj 28, 2018

INTEL

Intel stavlja u prodaju uCPE Intel univerzalna rješenja potrebna za mrežnu transformaciju

Intel Select Solutions predstavljaju rješenja za radno opterećene sisteme koji pojednostavljuju i ubrzavaju procese odabira i ugradnje hardvera i softvera potrebnog za današnje kompleksne mreže i aplikacije.

Šta je novo: U skladu sa sve zahtjevnijim mrežnim rješenjima i uslugama, a sa ciljem lakšeg odgovorima novim trendovima, Intel i njegovi partneri puštaju u prodaju novi Intel® Select Solution for universal customer premises equipment (uCPE).

"Početkom prodaje univerzalnih rješenja oslobađamo moć transformacije mreže s referentnim dizajnom spremnim za izgradnju Intelovih hardverskih uCPE rješenja koja će biti isporučena od strane naših partnera. S novim Intel Select rješenjem za uCPE, davatelji usluga mogu znatno ubrzati podršku novih usluga, pojednostaviti upravljanje i značajno smanjiti operativne troškove, dok korisnici postižu veću fleksibilnost, uz mogućnost smanjenja operativnih troškova", izjavio je Dan Rodriguez, potpredsjednik i generalni direktor Sektora komunikacijske infrastrukture u Intelovoj grupi podatkovnih centara.

Kako radi: Predstavljajući uCPE rješenja kao važnog čimbenika danas na Big Communication Event (BCE) eventu u Austinu, Texas, Rodriguez je izjavio da Intel Select Solutions rješenja za uCPE po,aže korisnicima u procesu transformacije fiksnih funkcija infrastrukturnih tehnologija u efikasne i napredne infrastrukture temeljene na Intel arhitekturnom rješenju koje koristi višestruke mrežne usluge u virtualnom i tradicionalnom modelu ugradnje. Takva uCPE rješenja konsolidiraju višestruka fiksna rješenja na jednu platformu, pružajući korisnicima mogućnost rada u virtualnim mrežama. To štedi i vrijeme i novac s obzirom na to da na potrebne usluge koju se treba pružiti od strane dobavljača usluga. Tipične usluge osigurane putem uCPE rješenja uključuju firewall, routing, sustav prevencije prodora u mrežu, Wi-Fi i softverski definirani wide area networks (SD-WAN). Intel Select Solution za uCPE temeljit će se na Intel® Xeon® D-2100 system-on-chip (SOC) procesoru koji je najavljen ranije ove godine.

Za koga: Za partnere, uključujući OEM-ove, ODM-ove i sistem integratore, Intel nudi platforme i alate potrebne za izgradnju i isporuku jedinstvenih Intel Select rješenja za uCPE temeljene na Intelovim tehnologijama, a ostavljajući im dovoljno prostora za inovaciju i razlikovanje svojih ponuda.

Ko će ih prodavati: Intelovi partneri već grade Intel Select Solutions za uCPE, uključujući Advantech, Lanner, Premier, Silicom i Supermicro, koji planiraju ponuditi rješenja koja počinju u drugoj polovici 2018. godine.

Kako ih implementirati: Široki set Intelovih i unaprijed optimiziranih Intel uCPE rješenja temeljenih na arhitekturi bit će ponuđen od partnera i odabranih integratora sustava diljem svijeta. Da biste saznali više, posjetite stranicu Intel Select Solutions na Intel.com.

Dodatno: Intel Select Solutions za uCPE Rallies Ecosystem za ostvarivanje poslovnih potreba za SD-WAN, Edge Funkcije (Dan Rodriguez Blog)Intel technologies' značajke i prednosti ovise o konfiguraciji sustava i možda zahtjeva dodatni hardver, softver ili aktivaciju usluge. provjerite sa svojim proizvođačem ili retailerom ili saznajte više o tome na stranicama intel.com. Intel, Intel logo, Xeon su robne marke tvrtke Intel Corporation ili podružnica u U.S.i/ili drugim zemljama.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.