Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Dell je najavio novu generaciju Vostro laptopa

Maj 18, 2015

Dell, laptop

Dell je najavio novu generaciju Vostro laptopa

Novi laptopi Vostro 14" i 15" nose najsavremeniju tehnologiju za brzu obradu i performanse potrebne malom biznisu

KUPI ONLINE

Dell Vostro Laptopi

Dell ja najavio novu generaciju Vostro linije laptopa, zadovoljavajući potrebe malog biznisa, kućne potrebe i mobilne profesionalce. Vostro 14 i 15, serija biznis laptopa  3000 nudi bitna obilježja u revidiranom dizajnu, idealni za mali biznis i poduzetnike kojima je potreban pouzdani uređaji za posao. Dostignuće je podržano sa posljednjim Intel procesorima i sa posljednjom grafikom iz NVIDIA, dok sa druge strane postignut je jednostavan i praktičan dizajn.

Lansiranjem i širenjem portfolija Vestro linije nastojimo zadovoljiti potrebe naših korisnika" rekao je Phil Bryant, podpretsjednik odjela prodaje potrošačkog i malog biznisa, Dell. "Vostro linija je dugo bila sinonim za produktivnost profesionalaca i malog biznisa, a nova generacija laptopa Vostro serije 3000 će imati optimalne procesore, grafičke opcije, konekcijske portove i dizajnerski dodir, kako bi pomogli korisnicima da dobiju daleko više pogodnosti u sklopu njihovo radnog dana". 

Vostro 14 i 15 serije 3000: Za biznis. Za tebe.

Novi Vostro laptopi 14" i 15" pružaju savršen balans karakteristika i performansi za profesionalce koji zahtjevaju brz procesor, performanse i potrebne mogućnosti za obavljanje posla. Bez obzira da li rukovodite restoranom ili ste slobodnjak sa radom od kuće, koristit ćete prezentacije i tabele vrlo jednostavno sa posljednjim Intel procesorima, dostupni do i5 (5ta generacija procesora). Vostro 14 pruža do 9 sati baterije za svakodnevno korištenje, dok Vostro 15 daje do 8 sati i 42 minute trajanje baterije. Za zahtjevnije grafičke aplikacije ili neprekidni multitasking, korisnici se takođe mogu odlučiti za ugrađene grafike NVIDIA do 2GB memorije i do 8GB RAM.

Nova generacije  Vostro 3000 serije laptopa su tanji od 1", dakle tanji od prethodne generacije što poboljšava mogućnost pokreta. Dostupni su u crnoj boji sa mikro vlaknima koji smanjuju mogućnost oštećenja pri svakodnevnoj upotrebi.

Dodatne performanse će unaprijediti biznis kao što su: optički pogon, VGA izlaz, FHD ekran, Gigabit Ethernet,  10 numerička tipkovnica (15" samo), i do TB HDD za pohranu podataka. 

Novi laptopi Vostro su se pridružili Dellovoj porodici komercijalnih rješenja. Dell je obezbijedio potpunu podršku koja će zadovoljiti sve komercijalne korisnike, od start-up kompanije sa pet uposlenika do korporacija do 5000 uposlenika. Poznavajući činjenicu da nijedan biznis nije identičan, nedavno nadograđen Latitude portfolio omogućava menadžerima potpunu opremljenost, sa ciljem zadovoljenja njihovih specifičnih potreba. Dostupnost Dellovog najboljeg u klasi, rješenja za zaštitu podataka, pruža mogućnost korisnicima da se baziraju na posao i rast biznisa, dok sa druge strane imaju potpunu podršku zaštite podataka.

Posljednja serija Dellovih ProSupport Plus ponuda, ProSupport Plus za PCove i tablete, je jedina potpuna podrška koja kombinuje primarni pristup ekspert podrške, popravak slučajnih oštećenja, proaktivna i prediktivna praćenja za automatsko rješenja problema.  U kombinaciji sa ProSupport Plus za Enterprise, mali biznis pronalazi istinskog partnera u Dellu, za upravljanje IT okruženja.

 Kliknite ovdje za cjelokupnu specifikaciju

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.