Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Dell predstavlja novu napredniju liniju Inspiron uređaja

Juni 16, 2015

Dell, laptop, desktop

Dell predstavlja novu napredniju liniju Inspiron uređaja

Novi Dell Inspiron laptopi 2-u-1 i desktop uređaje sa vrhunskim inovacijama i izvanrednim performansima za sve potrebe.

BUY ONLINE

Dell Inspiron 

Dell je najavio na Computex 2015 novu liniju Inspiron uređaja, nudeći širok rang tehnoloških rješenja kako bi zadovoljio svakodnevne potrebe.  Novi portfolij uključuje Inspiron 5000 seriju laptopa, Inspiron 15 7000 seriju 2-in-1, Inspiron 15 7000 seriju laptopa, Inspiron 20 & 24 3000 serije All-in-One desktopa, i punu liniju Inspiron Desktopa. Pokazujući Dellovu predanost da ponudi za svakog po nešto, novi uređaji su dostupni sa širokim rasponom procesorskih mogućnosti i konfiguracijom, omogućujući studentima, obitelji i kupcima da nauče više i da ostvare više.

"Sa današnjim lansiranjem, Dellov brand Inspiron nastavlja razvijanje uređaja koji se lako koriste, uvažavajući posljednju tehnologiju kako bi vam pomogčli da dobijete više od života," rekao je Ray Wah, potpredsjednik, Consumer Product Group, Dell. "Korištenje računara u svakodnevne svrhe je zabavnije kada možete gledati videa, razgovarati i igrati se pomoću najnovijih procesora i grafike, ili uživati u multimedijalnoj zabavi zahvaljujući fantastičnom zvučniku. Od laptopa do konvertibilnih 2-u-1 desktopima, nudimo uređaje za svakodnevnu upotrebu, osnažujući naše klijente da lako kreiraju i dijele sadržaje i povezivanje sa ljudima koji su im najviše dragi." 

Inspiron 5000 Series Laptopi: Elegantan Dizajn, Snažne Mogućnosti

Inspiron 5000 serije sa snažnim dizajnom, svestrani laptopi, sada dostupni sa još širim nitom procesorskih opcija od Intel i AMD za zippy, brže performanse bilo da surfate internetom, pišete, editujete videa ili vam je potreban chat razgovor.  The 14", 15" i 17" laptopi dolase sa bogatim setom standardnih mogućnosti, koji uključuje displej visoke rezolucije, tastaturom koja je laka za korištenje i više sati, baterijom sa dugim trajanjem i izvanrednim wirelles mogućnostima. Touch displej je dotupan i na FHD 1080p rezoluciji na modelima 15" i 17", ii na HD (14", 15"). Kupci mogu birati između premium opcije kao što je precizni dodir, tastatura sa pozadinskim osvjetljenjem, istinsku kvalitetu boje, omogućavajući korisnicima da prilagode boju  u skladu sa svojim potrebama i željama, birajući između: Peking Crvena, Standardna Crna, Teoretski Siva, Alpska Bijela i Nebo Plava. 

Inspiron 15 7000 Serije 2-u-1 PC: Pristupačni Luksuz

Svestrani 2-u-1 laptop sa ekranom od 15.6", novi Inspiron serije 15 7000 2-u-1 kombinira ljepotu i snagu kovanog aluminija sa izvanrednim mogućnostima i sa impresivnim trajanjem baterije do 8 sati i 54 minute. 2-u-1 se rotira u četiri stadija: tablet, laptop, šator i stojeći način; idealan je za avion i gledanje filmova pod željenim uglom. Istinska kvaliteta boje je takođe opcija na novom Inspiron 5000, standardno dolazi na seriji 7000 2-u-1 PC sa IPS ekranom sa širokim kutom gledanja, te pridonosi zivom, bogatom i zasičenom iskustvu. Standardni Waves MaxxAudio® Pro audio softver poboljšava multimedijalni doživljaj s impresivnim zvučnicima. Ostale bitne mogućnosti su: pozadinsko osvjetljenje, pune veličine, tastatura otporna na tekućine. Dizajn je izuzetno lijep: tanki pod - Other premium standard features include a backlit, full-sized, spill-resistant keyboard. The design is excepti mm, lagan i jednostavan za nošenje. Inspiron 15 7000 2-u-1 podržava novi 802.11ac wireless standard, pružajući poboljšanu ponudu i brže preuzimanje za bolje surfanje, streaming i video razgovore.

Inspiron serije 20 & 24 3000 All-in-One Desktopi: Savršen spoj za cijelu porodicu

Nove serije Inspiron 20 & 24 3000 All-in-One desktopa se mogu pohvaliti najtanjim AIO ekranom na tržištu. Sa jednostavnom postavkom, jednostavni su za korištenje za cijelu porodicu. Inspiron 20 ima 19.5" HD+ ekran sa Intel Braswell procesorom, dok Inspiron 24 dolazi sa izvanrednim 23.8" Full HD širokokutni ekran sa IPS tehnologijom uz AMD ili Intel Braswell procesorom. Tanak, moderniji dizajn omogućava da desktop smjestite bilo gdje u Vašoj kući, dok je niz korisnih osobina odgovara pordoičnom budžetu i potrebama. Ovi AIO računari su izvanredni za kupiti zbog: atraktivnosti, tankog dizajna, ugrađenih zvučnika, korisnici mogu birati touch ekran za još bolje iskustvo. Pop-up stalak s jednim kablom omogućava brzo i jednostavno postavljanje, dok najnoviji Intel i AMD procesori uz neobavezne AMD Radeon™ R-serije grafika daju brzi rad i beskompromisne vizuale tako da možete uroniti u filmove i igre. Korisnici mogu skidati muziku i filmove brzo i sigurno zbog ugrađene wireless tehnologije, te se neprimjetno spojiti sa drugim uređajima koristeći  All-in-One višestrukeUSB 2.0 i 3.0 portove, 4-in-1 MCR i Ethernet. Dostupan u bijeloj i crnoj boji, korisnici mogu izabrati boju koja najbolje odgovara kućnom dizajnu.

Ponovo rođenje Desktopa: Sasvim nov dizajn i "inspirativne" karakteristike

Dell sa ponosom predstavlja potpuno progresivan dizajn Inspiron desktop serije, s najnovijim procesorima opcija Intel i AMD i performansi grafičkih kartica iz AMD Radeon i NVIDIA. Najnoviji AMD APU u Inspiron Desktopima omogućuje robusne, beskompromisne performanse koji je za 47% manji od prethodne generacije; dizajn olakšava jednostavnu nadogradnju i prilagodbu, tako da korisnici mogu proširiti svoje tehnologije po potrebi. Inspiron mali Desktop sa posljednjim Intel Braswell procesorom je moderniji, kompaktan i optimiziran. Optički pogon, dva USB 3.0 porta i MCR 5-in-1 nalaze se na prednjoj strani kućišta za jednostavan pristup. Visoki kapacitet pogona za pohranu - podesiv do 2TB je otpimalan za korisnike koji žele imati centralizirani produktivni centar i digitalnu knjižicu.

Inspiron Mikro Desktop: Maleni Desktop, Veliki Potencijal

Novi Inspiron Mikro Desktop pruža ultra-kompaktno pakiranje, dovoljno mali za držanje u ruci, sa samo 5.16" x 5.16". Ukoliko tražite uređaj koji će Vam uštediti prostor, uz jednostavan i moderniji dizajn. Korisnici  mogu brzo pristupiti podacima, pouzdan statički disk, te uživati brzom pristupu web stranicama, igre i aplikacije sa najnovijom dual-core Intel Celeron ili quad-core Intel Pentium procesorima. Intel HD grafika će potaknuti optiku pri skidanju videa ili uživanju u gledanju filmova; korištenjem HDMI konekcije sa full HD rezolucijom sa bilo kojim HD ekranom ili TV-om. HDMI i DisplayPort pruža praktičnost i fleksibilnost za povezivanje s više zaslona za lakši multitasking i zabavu. Četiri USB porta i 3-u-1 SD karticomolakšava povezivanje eksternog diska, printera ili drugih perifernih uređaja. Gigabit LAN, integrirani Bluetooth i najnoviji dalekometni 802.11a/c wireless tehnologija dodatno doprinosi punom i svestranom desktop iskustvu. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.