Gdje kupiti?

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu maloprodajnih mjesta ASBIS-ovih Retail partnera u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Izjava o tačnosti dostavljenih podataka, te davanju saglasnosti na korištenje ličnih podataka

Korisnik potvrđuje da su dostavljeni detalji o firmi i korisniku aktuelni, tačni i potpuni. Korisnik je saglasan da će promptno dostavljati obavještenja o svakoj promjeni podataka, kao i da će obezbijediti sve dodatne informacije koje se od njega traže. Ukoliko se utvrdi da podaci nisu više aktuelni, tačni i potpuni, ASBIS d.o.o. može onemogućiti korištenje servisa i/ili raskinuti Ugovor sa Korisnikom.

Korisnik garantuje tačnost podataka i dužan je nadoknaditi svu eventualnu štetu koju ASBIS d.o.o. pretrpi zbog davanja netačnih, nepotpunih i/ili neistinitih informacija i izjava.

Po prihvaćanju ove Izjave, te unosom Vaših ličnih podataka, isti će biti obrađeni radi slanja komercijalnih informacija vezanih uz proizvode ili usluge ASBIS d.o.o. i za oglase u marketinške svrhe i/ili svrhe istraživanja tržišta.

Vaši će se lični podaci tretirati u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničko-sigurnosnih mjera. ASBIS d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, te nijedna treća strana osim zaposlenika, koji zbog naravi poslova koje obavljaju imaju pristup ličnim podacima, nema pristup Vašim ličnim podacima. Vaši lični podaci mogu se priopćavati trećim osobama bez Vaše izričite prethodne saglasnosti samo u slučajevima izričito propisanim zakonom.

U bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelimično, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane saglasnosti, te opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših ličnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti e-poštom na adresu: info@asbis.ba, putem faxa: 033/770 220 ili poštom na adresu: ASBIS d.o.o., Džemala Bijedića 162, 71 000 Sarajevo.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati svoj pristanak.