Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Pure Storage uvodi novi vrhunski FlashArray model

Decembar 13, 2021

Pure Storage

Pure Storage uvodi novi vrhunski FlashArray model

Da bi obezbijedili neograničene razmjere sa brzom implementacijom i fleksibilnošću oblaka, kombinujte FlashArray//XL i Pure Fusion

Download now

FlashArray/XL

 

Pure Storage®, IT pionir koji isporučuje skladištenje kao uslugu u svijetu sa više oblaka, najavio je FlashArray//XL, najnovijeg člana porodice FlashArray, osmišljenog za kritične, platinaste poslovne aplikacije - od masivnih baza podataka u kontejnerske aplikacije i aplikacije koje su izvorne u oblaku. FlashArray//XL pruža neusporedive performanse i skalu sa skoro 80% poboljšanja u IOPS.

Kako se tempo poslovanja konstantno povećava, potražnja za aplikacijama može skočiti u trenu, a potreba za novim aplikacijama zahtijeva od IT-a da radi satima, a ne mjesecima. Ranije su najveća preduzeća morala da skaliraju svoje vrhunske aplikacije uz pomoć naslijeđene tehnologije koja je zahtijevala visoku složenost upravljanja, visoke troškove energije.

FlashArray//XL isporučuje:

Snaga za pokretanje najzahtjevnijih poslovnih usluga: Ubrzajte radna opterećenja kompanije uz maksimalne performanse čak i kada se skaliraju za rad pri povećanim opterećenjima, sa 100% više povezivanja s hostom i dva puta većom podrškom za volumen na jednom nizu.

Model sličan oblaku za brzo i jednostavno postavljanje novih aplikacija: Dizajniran za zajednički rad, Pure Fusion i FlashArray//XL daju kompanijama Storage-as-Code pristup oblaku, omogućavajući nivoe pohrane na platinastoj razini i politike podataka s robusnim alatima za optimiziranje radnog opterećenja.

Efikasnost i gustoća za konsolidaciju aplikacija za maksimalni TCO i standarde ekoloških centara podataka: Omogućite konsolidaciju radnog opterećenja na manjem broju nizova da biste pojednostavili operacije, smanjili zahtjeve za prostorom u regalu i značajno smanjili potrošnju energije i troškove hlađenja.

Uvijek uključena zaštita podataka koja je pametna za prijetnje ransomware-a: Osigurajte da su podaci pohranjeni na FlashArray//XL sigurni, dostupni i lako povratni nakon prekida, uključujući zlonamjerne napade.

Otporan na budućnost uz Evergreen pretplatu: Dobijate trenutni pristup mogućnostima koje se stalno poboljšavaju uz garanciju prave veličine i neometane nadogradnje i proširenja kapaciteta kako se potrebe za skladištenjem razvijaju.

FlashArray //XL i Pure Fusion su napravljeni da zadovolje potražnju novih kupaca koji su željeli standardizovati svoje okruženje za pohranu na jednostavnosti Pure pretplatničkog modela, ali im je potreban novi nivo razmjera. Ova potražnja već doživljava ranu validaciju sa narudžbama prije izdanja za standardizaciju najvećih poslovnih opterećenja na FlashArray//XL nizovima, jer kupci eliminišu posljednje ostatke svog naslijeđenog Dell EMC otiska.

Sada dostupan, FlashArray//XL isporučuje do 5,78 PB efektivnog kapaciteta, samo 150µs latencije i do 36GB/s protoka, sa vodećim prosjekom smanjenja podataka 5:1, ukupnom efikasnošću 10:1 i dokazanim 99,9999% dostupnost na 5U platformi.