Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ANGRY BIRDS slijeću 12.maja

Maj 06, 2016

ANGRY BIRDS slijeću 12.maja

Sprema se ANGRY BIRDS ludi vikend. Najočekivaniji animirani film godine nastao prema planetano popularnoj igrici imaće posebnu promociju u Sarajevu u multiplexu Cinema City 14. i 15.maja.

Za sedam dana u kinima širom BiH (ali i svijeta) kreće prikazivanje dugo očekivanog animiranog super-hita godine: ANGRY BIRDS FILM!

ANGRY BIRDS FILM snimljen je prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u decembru 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i kompjutere. Do kraja prošle godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije.

 

U filmu ANGRY BIRDS konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na ostrvo nastanjeno isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Žuti i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

 

Animirani super-hit ANGRY BIRDS FILM u sva BH kina stiže 12.maja u 3D sinhronizovanoj i 2D titlovanoj verziji  a Con film, distributer naslova Studija Sony za BiH u saradnji sa multiplexom Cinema City priprema veliko iznenađenje za sve klince i roditelje i sve fanove igrice u Sarajevu sa organizacijom Angry Birds vikenda. Naime, vikend 14. i 15.maja u multiplexu Cinema City biće potpuno posvećen Angry Birds sa brojim aktivacijama, takmičenjima i nagradama i puno zabave.

U subotu 14.maja biće upriličeno takmičenje u igranju igrice Angry Birds. Svi zainteresovani mogu se za ovo takmičenje prijaviti putem zvanične FB stranice multiplexa Cinema City od subote 07. pa do četvrtka 12.maja. Kao glavnu nagradu najbolji takmičar može osvojiti tablet Lenovo A7-10, koji je obezbjedila IT kompanija Asbis d.o.o. Sarajevo, a kao utješne nagradne obezbjeđeni su razni prigodni pokloni na temu filma te gratis ulaznice za projekcije u Cinema City. Sve detalje oko prijave i pravila učešća svi zainteresovani mogu pronaći na eventu Angry Birds vikend FB stranice multiplexa Cinema City na linku:     

   https://www.facebook.com/events/599197863561862/  

Pored Angry Birds takmičenja prvi dan biće upriličena i aktivacija interaktivnog fotografiranja putem super zabavne aplikacije Angrify me gdje su za vlasnike najboljih fotografija takođe obezbjeđene nagrade dok će drugi dan u nedjelju 15.maja biti posvećen najmlađima sa raznim aktivacijama i zabavnim radionicama i fotografiranjem uz posebno pripremljenje promo standee-je filma Angry Birds. Nemojte biti ljuti već nam se pridružite u što većem broju na Angry Birds Vikendu u Cinema City 14. i 15.maja. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.