Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

CANYON: Nova linija PC periferije pod nazivom STEALTH!

Februar 01, 2012

CANYON

CANYON: Nova linija PC periferije pod nazivom STEALTH!

CANYON lansira novu liniju PC periferije pod nazivom STEALTH!

GORINCHEM, Holandija - Canyon Stealt serija slavi snagu i moć. Što je najvažnije, to je ozbiljan asortiman elegantne i moderne opreme sa mat obradom. Kompletan asortiman je u crnoj boji. Sve je crno, samo nekoliko vatreno narandžastih detalja je dodano, gde je bilo potrebno, za istinski prepoznatljiv izgled, a dizajn se lako uklapa sa ostatkom Vaše opreme. Dakle, neka Vas to ne zavara: iako se nova serija zove Stealth, ona definitivno privlači pažnju!

Asortiman se sastoji od slušalica, USB zvučnika, kompjuterskih miševa, notebook torbi i futrola - koje karakterišu "čvrst" funkcionalan dizajn, i ispunjavaju iste standarde kvalitete koji su kreirali Canyon reputaciju tokom godina.


CANYON


CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspijeva život učiniti udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lijepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cijenama, bez ugrožavanja kvalitete. Osnovan 2003. godine, CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svijetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte marketing@megatrend.ba ili posjetite oficijelni CANYON web sajt: www.canyon-tech.com
 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.