Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Naručite odmah ABBYY FineReader 15 za Windows!

Oktobar 16, 2019

Naručite odmah ABBYY FineReader 15 za Windows!

ABBYY FineReader nudi fleksibilne licenceprilagođene različitm potreba privatnih kompanija, javnih ustanova i organizacija i obrazovnih ustanova.

ABBYY FineReader je svestrani PDF alat koji omogućava učinkovito upravljanje dokumentima u digitalnom okruženju. Uz ABBY OCR tehnologiju koja se temelji na AI procesu digitalizacije, uređivanje, zaštita i distribucija dokumenata znatno su olakšani.

FineReader PDF smanjuje uska grla koja su posljedica nepristupačnih dokumenata i informacija, koje se ne mogu pretraživati ​​putem interneta, procesa koji podrazumijevaju kombinaciju korištenja dokumenata u papirnoj formi i digitalnih dokumenata, kao i zadataka koji zahtijevaju upotrebu nekoliko softverskih aplikacija. To omogućava zaposlenicima da se usredotoče na njihova područja stručnosti, a ne na administrativne zadatke.

S poboljšanim uređivanjem PDF datoteka, harmonično integriranom OCR tehnologijom umjetne inteligencije i potpuno novim funkcijama usporedbe dokumenata, novi ABBYY FineReader 15 nudi cjelovito rješenje za vaše svakodnevne aktivnosti: digitalizacija podataka, uređivanje, zaštita, dijeljenje i zajednički rad na svim vrstama dokumenata iz modernog radnog okruženja.

Ključne značajke
ABBYY FineReader PDF nudi potpuni skup alata za pojednostavljenje iskustva rada s dokumentima u različitim formatima - digitalnim ili papirnim.

Uređivanje, zaštita i zajednički rad na PDF na dokumentima
PDF datoteke pretvara u datoteke koje se na jednostavan način mogu uređivati, uz korištenje alata za dodavanje komentara ili markiranje, a sve za učinkovitu zaštitu dokumenta šifriranjem. Uz FineReader 15 jednostavno editujte bilo koje vrste PDF dokumenta - prepišite čitave odlomke, uredite podatke u ćelijama tablice, promijenite format teksta i preuredite elemente na stranici.

Kreiranje i konvertovanje PDF dokumenata
Novi FineReader 15 inteligentno otkrivava kvalitete teksta za digitalno kreiranee PDF datoteke te omogućuje preciznije rezultate prilikom pretvaranja datoteka u formate koji se mogu uređivati.

Skenirajte papirnate dokumente s OCR-om
Pripremite sve svoje ispisane dokumente za digitalizaciju - za pohranu, pretraživanje i uređivanje. FineReader 15 nudi poboljšano automatsko označavanje pisanih dokumenata za stvaranje PDF dokumenta, poboljšana je detekcija zaglavlja i podnožja stranica OCR tehnologijom koja se temelji na umjetnoj inteligenciji i povećana je tačnost za japanske, korejske i kineske znakove.

Usporedite dokumente u različitim formatima
FineReader 15 identificira razlike između dvije verzije dokumenta u različitim formatima, uključujući skeniranje. (Samo za korporativno izdanje).

Automatizirajte rutinu skeniranja
Automatski skenira više dokumenata koristeći nadzirane mape i unaprijed definirane konfiguracije. (Samo za korporativno izdanje).

Jednostavno radite s univerzalnim PDF alatom
Izvršite uobičajene, svakodnevne aktivnosti vezane uz dokumente s jednom aplikacijom.

Za dodatne infomacije i narudžbe, kontaktirajte nas: prodaja@asbis.ba

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.