Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

AENO predstavio premium eco-friendly pametne grijalice

Septembar 26, 2022

AENO

AENO predstavio premium eco-friendly pametne grijalice

AENO, mlad i dinamičan proizvođač malih kućanskih uređaja proširio je svoju ponudu s eco-friendly pametnim grijalicama koje sa štedljivim infracrvenim i konvektorskim metodama grijanja štede novac i energiju.

Tokom dolazeće jeseni i zime dolazi i novitet - dizajnerski oblikovana AENO premium pametna grijalica koja se odlikuje štednjom enrgije grijanja pomoću infracrvene tehnologije i malom potrošnjom energije, te će biti dostupna za narudžbu europskim kupcima. Uz to, AENO grijalica je proizvod razvijen i proizveden Poljskoj te je potpuno europski proizvod. 

ŠTEDNJA ENERGIJE 

AENO grijalicaje zagrijava prostor brzo i efektivno koristi 700 Watta snage bez gubitka energije i bespotrebnog trošenja novca. U trenutku kada je prostorija zagrijana, uređaj se automatski gasi kako ne bi trošio energiju te se pali samo kako bi održavao temperaturu, što je uvijek jeftinije i lakše za korisnike. Korisnici mogu štediti energiju i ostati u toplom tokom cijele sezone grijanja. AENO grijalica je prikladana za grijanje do 30m2 te se može koristiti na bilo kojoj lokacij poput vikendice na moru, kancelarije, restaurana ili hotela. 

Infracrveni panel s malom potrošnjom energije - do 700+ Watta, pruža značajne mogućnosti uštede energije. Uređaj osigurava usmjereno lokalno zagrijavanje objekata, bez rasipanja energije na zagrijavanje vanjskog prostora. Infracrvena tehnologija koja štedi energiju čini AENO grijalicu isplativijom od većine tradicionalnih sistema grijanja kao što su klima uređaji, plinske grijalice, centralno grijanje, podno grijanje. Visoka energetska i troškovna učinkovitost osigurana je činjenicom da AENO ne troši energiju na vlastito grijanje, na rad ventilatora i na grijanje zraka.

DIZAJN 

Ovo je dizajnerska grijalica koja se savršeno uklapa u svaki stil interijera. Korisnik može odabrati crnu ili bijelu boju. Bilo da želite da se nevidljivo uklopi (bijelo na bijelo) ili naglasi (crno na bijelo) njegov stil. Ovaj model se uklapa u svaki dnevni boravak ili kancelarijski prostor za uštedu novca, zdrav život i dobrobit stanovnika.

AENO grijalica je izrađena od vrhunskih materijala. Zaista dizajnerska grijalica. Minimalistički dizajn implementiran u kućište od 11 mm od kaljenog stakla i s aluminijskim nogama. Novost izgleda sjajno s bilo koje tačke gledišta! 

ECO-FRIENDLY PROIZVOD 

AENO grijalica radi bez upuhivanja zraka i dizanja prašine. Ne proizvodi zagađivače, mirise i buku. Infracrveni električni grijač AENO ne isušuje zrak i ne sagorijeva kisik u kući. Time se održava trenutna ravnoteža vlažnosti u prostoriji za dobrobit cijele obitelji. 

PAMETAN 

Korisnik može upravljati grijalicom s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću AENO aplikacije prilagođene korisniku. Gdje god se nalazili, imate pristup cijelom meniju opcija za upravljanje vašim uređajem:

  • paljenje / gašenje;
  • postavljanje željene temperature;
  • pravljenje rasporeda grijanja (jedna temperatura tokom dana, druga preko noći ili u određenom vremenu);
  • izrada scenarija grijanja s više AENO uređaja;
  • kontrola i praćenje statistike potrošnje energije;
  • postavljanje uređaja iz AENO EKO Sistema (blender, robotski usisavač, etc.)

SIGURAN

Uređaj je siguran za djecu i životinje. Opremljen je sigurnosnom bravom za djecu za vaš mir čak i ako je grijalica postavljena u dječjoj sobi. Gumb za uključivanje/isključivanje u mobilnoj aplikaciji osigurava da vaše dijete slučajno ne UKLJUČI grijalicu.

AENO grijalica ima zaštitu od pada. U slučaju pada grijalice, automatski se isključuje, počinje alarmirati i šalje push-up obavijest na pametni telefon. 

Korisnik također može podesiti temperaturu ploče od 60°C do 120°C za konstantno grijanje (grijanje nogu)

Možete jednostavno instalirati grijalicu i započeti s jednostavnim i brzim postavljanjem. Potrebna je samo 1 minuta za postavljanje u 2 koraka putem Wi-Fi veze u mobilnoj aplikaciji AENO:

  1. Uključite uređaj u struju.
  2. Uključite grijalicu putem AENO aplikacije i slijedite instrukcije na ekranu. 

Više informacija o AENO 
AENO je mlada i dinamična marka pametnih kućanskih aparata, kreirana od strane međunarodnog tima visokokvalificiranih inženjera i proizvedena u Kini u modernoj proizvodnji. AENO brine o kupcima i nastoji stalno poboljšavati funkcionalnost proizvoda i širiti mogućnosti. Kako bi se povećala vrijednost i kvaliteta, optimizirali logistički putevi dostave za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju vrhunske eco pametne grijalice radi u Europi, u Poljskoj.
Misija AENO-a je učiniti pametne tehnologije dostupnijima, preuzimajući svakodnevnu rutinu i smanjujući teret kućanskih poslova.
Linija proizvoda uključuje: pročišćivače zraka, ovlaživače, robotske usisavače, štapne usisavače, parne čistače, pegle za vertikalno peglanje, kuhala za vodu, električne roštilje, blendere, električne pećnice, Sous-Vide, usisavače, električne četkice za zube i oralne tuševe itd. Za novosti i više informacija posjetite
: www.aeno.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.