Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS se pridružuje WEKA Innovation Network kako bi ubrzao Enterprise AI inicijative za svoje klijente

Mart 23, 2022

ASBIS, WEKA

ASBIS se pridružuje WEKA Innovation Network kako bi ubrzao Enterprise AI inicijative za svoje klijente

Limasol, Kipar – 23. mart 2022. – ASBISC Enterprises PLC, jedan od vodećih distributera proizvoda i rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije u EMEA, danas je objavio da se pridružio programu WEKA Innovation Network (WIN) kako bi omogućio WEKA® Data Platform za AI svim svojim klijentima.

WEKA je u misiji da zamijeni decenije kompromisa u infrastrukturi podataka platformom podataka zasnovanom na pretplati na softver koja je namjenski napravljena da podrži moderna radna opterećenja koja zahtijevaju velike performanse kao što su umjetna inteligencija (AI) i mašinsko učenje (ML). WEKA Data Platform za AI pruža radikalnu jednostavnost, epske performanse i beskonačnu skalu potrebnu za podršku poslovnom AI radnom opterećenju na gotovo svakoj lokaciji. Bez obzira da li je lokalno, u oblaku, na rubu ili među platformama, WEKA ubrzava svaki korak distribucije AI podataka preduzeća – od unosa podataka, čišćenja i modeliranja, do validacije ili zaključivanja obuke.

“WEKA sa zadovoljstvom može da poželi dobrodošlicu ASBISC Enterprises PLC-u u WIN program” rekao je Andrew Perry, potpredsjednik prodaje u WEKA-i. „Naš globalni ekosistem kanala je kritičan kanal za prenošenje transformativne moći WEKA Data Platforme za AI organizacijama širom svijeta i mi smo posvećeni njihovom uspjehu. Radujemo se saradnji sa ASBISC Enterprises PLC-om kako bismo pomogli svojim klijentima da podignu korporativne AI inicijative na viši nivo.”

“Sretni smo što smo udružili snage sa priznatim vizionarom u oblasti upravljanja podacima. ASBIS je posvećen izgradnji portfelja najtraženijih i najinovativnijih rješenja, i uvjereni smo da će naši kupci koji trebaju maksimizirati svoje performanse skladištenja imati velike koristi od našeg novog partnerstva s WEKA-om,” komentirao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBISC Enterprises PLC.

WEKA
WEKA® je vodeća platforma podataka za postizanje prvih rezultata na tržištu uz pomoć umjetne inteligencije i mašinskog učenja. Optimizirana za hibridea oblake i rubna okruženja, WEKA napredna arhitektura pomaže u rješavanju složenih izazova podataka i pruža zaista epske performanse u velikim razmjerima. Najveći svjetski AI projekti pokreću se na WEKA-i: osam od Fortune 50 koristi WEKA Data Platformu za AI kako bi podstaklo inovacije i otkrića danas. Kompaniju podržava devet strateških investitora svjetske klase, uključujući Hitachi, HPE i NVIDIA.

Za više informacija, posjetite https://www.weka.io.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.