Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS je potpisao distribucijski ugovor sa Jabraom, vodećim svjetskim brendom u rješenjima za audio, video i saradnju

Juni 25, 2024

Jabra

ASBIS je potpisao distribucijski ugovor sa Jabraom, vodećim svjetskim brendom u rješenjima za audio, video i saradnju

ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer dodane vrijednosti, developer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike, nedavno je potpisao distribucijski ugovor sa Jabrom. Jabra, poznati danski brend, podružnica je GN Audio, divizije danske kompanije GN Group. GN Group ima bogatu povijest tehnoloških inovacija i važan je igrač u industriji audio i video komunikacija. Jabra, kao dio GN Audio, poznat je po svojoj stručnosti u području audio opreme i, u novije vrijeme, sistemima za video konferencije.

Ova strateška partnerska saradnja omogućava ASBIS-u proširenje svojeg portfelja proizvoda uključivanjem visokokvalitetnih rješenja za audio i video konferencije. Ove ponude će sada biti dostupne u 22 zemlje, uključujući Latviju, Litvaniju, Estoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Crnu Goru, Srbiju, Kosovo, Sloveniju, Hrvatsku, Rumuniju, Bugarsku, Kipar, Mađarsku, Kazahstan, Armeniju, Azerbejdžan, Gruziju, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgistan i Turkmenistan.

”Nastavak rasta hibridnog rada nastavlja povećavati potražnju za profesionalnim rješenjima za audio i video na tržištu. Partnerstvo sa tako snažnom kompanijom kao što je ASBIS omogućit će nam daljnje proširenje poslovanja u regionu i još bolje zadovoljavanje potreba naših kupaca”, objašnjava Tomasz Miller, direktor za CEE i CIS u Jabrai.

"ASBIS sa zadovoljstvom objavljuje proširenje našeg portfolija proizvoda kroz partnerski distribucijski ugovor sa Jabrom. Jabra, poznata skandinavska tehnološka kompanija sa 150 godina stručnosti, posvećena je razvoju inovativnih rješenja koja unapređuju vizualne i auditivne doživljaje. Ovo partnerstvo predstavlja značajan korak u našoj misiji da pružimo najsavremeniju tehnologiju našim kupcima. Sigurni smo da će ova saradnja značajno koristiti našim kupcima, nudeći im napredna rješenja za audio i video konferencije kako bi unaprijedili svoje komunikacijske doživljaje." - Vladimir Linkevič, glavni direktor za potrošačke distribucije u ASBISC Enterprises Plc.

O brendu Jabra

Jabra je vodeći svjetski brend u rješenjima za audio, video i saradnju - dizajniran da osnaži potrošače i poslovne subjekte. Ponosno smo dio GN Grupe i posvećeni smo povezivanju ljudi međusobno i sa onim što im je važno. Jabra se ističe izvrsnošću inženjeringa, gradeći na više od 150 godina pionirskog rada u okviru GN Grupe. Ovo nam omogućava da kreiramo integrirane alate za kontakt centre, urede i saradnju kako bi profesionalci mogli produktivnije raditi sa bilo kog mjesta; kao i bežične slušalice i slušalice koje omogućavaju potrošačima bolje uživanje u pozivima, muzici i medijima. Posjetite www.jabra.com

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.