Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Dell uvodi inovativna i nova rješenja za mala i srednja preduzeća

August 25, 2015

Dell, network

Dell uvodi inovativna i nova rješenja za mala i srednja preduzeća

Dell je najavio pojačano umrežavanje portfolija, posebno dizajniran kako bi se zadovoljile potrebe malih i srednjih preduzeća, uključujući i novu X-seriju pametnih switcheva i proširenu N-seriju s dodatkom Dell N1500.

Kupi online

Dell mrežna rješenja

Proširena mrežna rješenja uključuju:

  • Novu X-seriju smart upravljanja od 1GbE i 10GbE switcheva sa intuitivnim upravljanjem tokom rada, vidljivost prometa i kontrolu u realnom vremenu kako bi se optimizirao cloud i mrežne aplikacije
  • Proširenu N-seriju za potpuno upravljanje sa 1GbE switchevima uz mogućnosti Layer 2/3 dizajniran za manje mreže
  • W-serije wireless portfolija sa proširenom podrškom

Distribuiran, globalni workforces je uvjetovao povezivanjem mobilnog i cloud computinga. IT odjeljenja raznih veličina traže način za kreiranjem mrežne infrastrukture koja je u mogućnosti da upravlja novom generacijom računara i prenatrpanim procesima, ali su često zaustavljeni sa limitiranim sredstvima. Kako bi se malim i srednjim biznisima (SMBs) omogućila konkurentska prednosti i sposobnost za rast njihovih mreža, uz fleksibilne i pristupačne stope, Dell je predstavio ova inovativna mrežna rješenja koja kombinuju jeftinoću, te kontrolu mreže s potpunom lakoćom.

"Desetljećna iskustva Della za isporuku polovne klase tehnoloških rješenja, dovela su do posebno dizajniranih tehnoloških rješenja za male i srednje kompanije" rekao je Arpit Joshipura, dopredsjednik, strategijski i produkt menadžment, Dell Umrežavanje. " Današnja objava je još jedan primjer našeg zalaganja kako bi se omogućilo korisnicima da oslobode zastarjele paradigme umrežavanja."

Dell X-serije umrežavanja

Dell X-serije umrežavanja su u porodici pametnih web-upravljanja sa 1 Gigabit Ethernet (GbE) i 10GbE switcheva specifično dizajniranih za SMBs (male i srednje biznise) koje nude intuitivne, poslovne značajke, kao i više fleksibilne konfiguracije. SMB korisnici mogu uživati u naprednom upravljanju mreže, bez potrebe da angažuju profesionalne IT stručnjake za održavanje, a sve to zahvaljujući čarobnjacima korak-po-korak i prilagodljivim počama koje konfigurišu, kalibrišu i rješavaju problem brzo i tačno. 

Kliknite za pregled specifikacija

Dell N1500 umrežavanje

Dell N1500 umrežavanje nudi potpuno upravljanje sa 1GbE switchevima optimiziranih za manje mreže.

Dell W-serije umrežavanja sa wireless podrškom

Za bežične klijente i partnere, Dell je najavio proširenu podršku za W-seriju wireless pristupnih tačaka i kotrolora. Dell je posvećen podržavanju W-serije bez prekidanja, tokom čitavog životnog siklusa proizvoda. 

CKlikni za pregled vodića za Dell Wireless switcheve

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.