Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Dell EMC PowerStore

Oktobar 15, 2020

Dell EMC PowerStore

Moderna platforma za pohranu podataka

Suvremeni izazovi data centara zahtijevaju novi pristup infrastrukturi za pohranu U novoj podatkovnoj eri kombinacija ogromnih količina podataka i neusporedivih tehnoloških inovacija kompanijama svih veličina pružila je priliku da postanu digitalne sile. No, unatoč tom potencijalu, mnogi se susreću sa izazovima i dolaze do saznanja da digitalna transformacija može biti. Podaci su postali raznovrsniji i složeniji. Većina organizacija otkrila je da niti jedna infrastruktura ne može odgovoriti na sve njihove zahtjeve za podacima, pa koriste različite arhitekture, stvarajući velike koločine IT resursa kojima se upravlja i za koje se troše značajna sredstva. Istodobno, IT je pod sve većim pritiskom kako bi pružio veću razinu jednostavnosti i okretnost na poslovnoj strani. Lokalna pohrana za kompanije sada mora pružiti istu operativnu fleksibilnost kao i cloud, mora biti prilagodljivija, automatiziranija i lakša za integraciju sa postojećim upravljačkim okvirima. Da bi se udovoljilo tim zahtjevima, potrebna je nova arhitektura i novi pristup skladištenju.

Dell Technologies predstavlja PowerStore - moderni uređaj za pohranu dizajniran za novu podatkovnu eru. Ova nova platforma mijenja igru i daje moć podacima, bez obzira na njihovu strukturu ili mjesto gdje se nalaze, pomažući vam da se prilagodite i transformišete svoj IT bez ometanja trenutnih operacija. Započnite transformaciju s najboljim u klasi.

PowerStore pojednostavljuje IT infrastrukturu podržavajući širok raspon tradicionalnih i modernih radnih procesa pomoću svoje scale-up i scale-out arhitekture za block, file i VMware vVols. Sedam je puta brži i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC midrange diskovnih polja i to zbog svog NVMe dizajna i podrške za Storage Class Memory koju pokreću Intel Optane SSD-ovi. Uz to, korisnici mogu uštedjeti na IT budžetu i kapacitetu uz always-on deduplikaciju, kompresiju i zajamčenu redukciju podataka u omjeru 4:1.

PowerStoreOS, softverska arhitektura koja se temelji na arhitekturi containera, omogućava portabilnost, standardizaciju i iznimno kratko vrijeme ugradnje najnovijih mogućnosti koje postoje na tržištu.

Novi alati unutar PowerStore Manager čarobnjaka omogućuju korisnicima automatizaciju čitavih migracija u manje od deset klikova. Korisnici tako mogu iskoristiti brojne mogućnosti koje ne ometaju migraciju iz postojećih sisitema, poput Unity, SC, PS serija, VNX i XtremIO.

PowerStore je jedini zasebno izgrađen sistem za pohranu podataka koji sadrži i ugrađeni VMware ESXi Hypervisor zbog čega pruža veću fleksibilnost u radu te je pogodan za podatkovno intenzivne zadatke.

Zahvaljujući fleksibilnosti može se koristiti u različitim okruženjima. Dell EMC Cloud Storage Services mogu izravno povezati PowerStore sa svim glavnim javnim cloud servisima, uključujući Amazon Web Services (AWS), Azure i Google Cloud kao upravljivu uslugu.

Uz PowerStore, kompanije i organizacije mogu ubrzati donošenje odluka, pristup podacima i performanse aplikacija.

 

Za dodatne informacije i ponude, kontaktirajte nas:

Zdravko SKELEDŽIĆ
Product Line Sales Manager 
Tel: +387 33 770 206
Mob: +387 61 172 802
E-mail: zdravko.skeledzic@asbis.ba

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.