Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS predstavio Prestigio digitalni stol na In HoReCa sajmu

Juni 17, 2019

ASBIS predstavio Prestigio digitalni stol na In HoReCa sajmu

U toku trajanja In HoReCa sajma, održanog 14. i 15. juna u hotelu Hills, u Sarajevu, posjetitelji su imali priliku pogledati i testirati funkcionalnosti digitalnog stola, sa fokusom na potencijal korištenja istog u HORECA industriji.

Ukoliko tražite upadljivo i efektno rješenje za predstavljanje vaše kompanije na poslovnim sastancima, sajmovima ili poslovnim konferencijama, brend Prestigio ima rješenje za vas. ASBIS na tržište Bosne i Hercegovine dovodi Prestigio digitalni pametni stol.

Riječ je o digitalnom rješenju koje nudi interaktivnu komunikaciju sa kupcima i klijentima i jednostavno je za upotrebu. LCD ekran visokih performansi, multisensorna i vodonepropusna površina, te izdržljivo aluminijsko kućište omogućavaju korištenje uređaja u različitim poslovnim oblastima, na javnim mjestima, u hotelima, restoranima, bez straha od oštećenja. Prestigio digitalni stol ima i multi-touch sensore, sa 10 tački dodira, te gotovo rješenje sa Prestigio softverom za distribuciju sadržaja i daljinsko upravljanje. Digitalni stol može pružiti informacije klijentima o proizvodu i usluzi kompanije, rezultatima poslovanja kompanije ili projekta, a može se koristiti i u edukacijske svrhe.

Prema istraživanja o rezultatima upotrebe digital signage rješenja u različitim kampanjama, potvrđeno je povećanje prepoznatljivosti brenda od čak 48 posto. Pored Prestigio digitalnog stola, tržištu nudimo i druga digitalna Prestigio rješenja, kao što su IDS LED transparentni posteri, IDS transparenti video zid, te toteme i displeje. ASBIS kao ovlašteni distributer i servis za Bosnu i Hercegovinu nudi garanciju na sve Prestigio proizvode u trajanju do 12 mjeseci, sa mogućnošću produženja garancije na određene modele.

 

Za dodatne informacije, prezentaciju i ponudu Prestigio Digital Signage rješenja, kontaktirajte nas:

Amer SEJKANOVIĆ
Product Line Sales Manager
Phone: +387 33 770 228 
E-mail: amer.sejkanovic@asbis.ba  

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.