Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Smjernice za prelazak na rad od kuće

April 20, 2020

Smjernice za prelazak na rad od kuće

Rad od kuće postao je uobičajena pojava u današnjem radnom okruženju. Tehnologija nam nudi pregršt rješenja koja omogućavaju da prelazak iz uredskog okruženja na rad od kuće bude što jednostavniji.

Rad od kuće nudi razne pogodnosti i zaposlenicima i njihovim poslodavcima. Zaposlenici su učinkovitiji jer su manje ometani nego u uredu, ne gubi se vrijeme na dolazak i odlazak sa posao, zaposlenik ima mogućnost da postavi sebi ugodno okruženje za rad.

Provedeno je mnoštvo studija, istraživanja i anketa kako bi se otkrile prednosti pružanja takve fleksibilnosti zaposlenicima. Utvrđeno je da rad kod kuće čini zaposlenike sretnijima jer smanjuje stres i povećava moral, uz povećanje učinkovitost zaposlenika i povećanje stope produktivnosti.

Tim prepoznatljivog branda Logitech sastavio je listu od 7 smjernica koje će pomoći da prelazak iz uredskog okruženja na rad od kuće bude maksimalno neosjetan:

  1. Strukturirajte prelazne periode za lakše započinjanje odnosno privođenje kraju radnog dana
  2. Odredite radni prostor
  3. Kako se obući za posao?
  4. Prigrlite nove tehnologije
  5. Odredite pauze u radu
  6. Vodite se dobrim primjerom poslodavca i kolega
  7. Sjetite se, zajedno smo u ovoj situaciji

Iz Logitecha zaključuju da je vrijeme da rad od kuće učinimo zabavnim i produktivnim iskustvom, da se fokusiramo na načine da ostanemo stimulisani, da nađemo pravi balans između posla i doma, da uživamo u prednostima rada na daljinu i osmijehnemo se kameri!

Preuzmite Logitech brošuru 7 SMJERNICA ZA ŠTO BOLJI PRELAZAK NA RAD OD KUĆE.


ASBIS je ovlašteni distributer branda Logitech.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.