Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Ponovno rođenje ikone: Bang & Olufsen pustio u prodaju novi Beosound A1

Juni 01, 2020

BANG&OLUFSEN

Ponovno rođenje ikone: Bang & Olufsen pustio u prodaju novi Beosound A1

Kompanija Bang & Olufsen pustila je u prodajuje drugu generaciju nagrađivanog luksuznog prijenosnog Bluetooth zvučnika naziva Beosound A1. Beosound A1 svojim redizajnom obuhvaća čitav niz performansi i poboljšani vanjski izgled. Druga generacija Beosound A1 dolazi u sofisticiranom i vitkijem izdanju koji je u potpunosti otporan na prašinu i vodu, uz poboljšano trajanje baterije sa do 18 sati reprodukcije tipične glasnoće, redizajnirano korisničko sučelje i ugrađenim Alexa glasovnim asistentom - prvom takvom značajkom za Bluetooth zvučnik. Jači i jednostavniji za upotrebu - najbolji su upravo postali još bolji.

Pregled proizvoda

BEOSOUND A1 druga generacija

 “Našu prvu generaciju A1 zvučnika, kupci su voljeli zbog kombinacije minimalističkog dizajna, prenosivosti, moćnoga zvuka i ugrađenoga zvučnika koji je razgovor s prijateljima i obitelji činio jednostavnim i zabavnim. Novi Beosounda A1 dolazi s nadogradnjom ovih značajki i poboljšava ih na svaki mogući način”, rekao je Christoffer Østergaard Poulsen, Bang & Olufsen VP of Product Management.

Sofisticiraniji i vitkiji dizajn

Beosound A1 zadržava elegantan oblik i jedinstvene konture, oživljene u suradnji s poznatim danskim industrijskim dizajnerom. Druga generacija je 7% lakša od originala uz osvježeni vanjski izgled, s nešto lakšim kućištem i podlogom koja daje zvučniku bestežinski plutaući dojam, iako je samo 0,85 mm niži u odnosu na prethodnika. Kožni remen je nova elegantna značajka koja omogućuje jednostavnu prenosivost i osigurava konstantu svestranost Beosound A1 proizvoda.

Tipke su redizajnirane kako bi se poboljšala sveukupnu korisničku interakcija. Postavljeni bliže remenu, tipke imaju veće i jasnije simbole, a istovremeno, LED indikator postavljen na vrh zvučnika, značajno poboljšava njegovu vidljivost iz svih uglova.

U unutrašnjosti Beosound A1, pronaći ćete dva redizajnirana upravljačka programa za još jasniji zvuk od 360 stupnjeva: 3,5-inčni aluminijski woofer koristi snažni magnetni sistem i napredno DSP filtriranje osnaženo s pojačalom D klase od 30 vata. Zvučnik sada dolazi s aptX adaptivnim kodekom za još bolji bežični doživljaj. 

Prvi na svijetu Bluetooth glasovni asistent

Druga generacija novog Beosound A1 bluetooth zvučnika uključuje potpuno integrisanog Alexa glasovni asistenta, koji olakšava pristup vašim muzičkim listama, komunikaciju s bližnjima, isprobavanje novog recepta ili igranje igara. Koristeći Far Field tehnologiju, Alexa asistent funkcioniše na udaljenosti do 5 metara, ovisno o uslovima u sobi, i ostaje responzivna do čak 3 sata nakon isključivanja 1. Kao i svi dobri pomoćnici, Beosound A1 je izrazito pouzdan s najboljom povezivošću i točnosti u svojoj klasi.


1Available as a software update from Q3 2020.

Poboljšane performanse baterije

Novi Beosound A1 donosi značajno poboljšanje trajanja baterije. Beosound A1 sada podržava 18 sati reprodukcije glazbe tipične glasnoće 870 dB) u usporedbi s 4 sata trajanja baterije u prvom izdanju; kao i do 48 sati reprodukcije glazbe umjerene jačine (55 dB) u usporedbi s 24 sata trajanja baterije u prvom izdanju. Uz to, novi LED sustav upozorenja pokazuje status baterije i lako se povezuje s aplikacijom Bang & Olufsen.

U potpunosti vodootporan do dubine od 1m

Druga generacija Beosound A1 sada uključuje IP67 certifikat za bezbrižnost u situacijama kada je zvučnik izložen prašini i vodi. IP67 certifikat znači da je zvučnik otporan na vodu do dubine od 1 metra u trajanju od 30 minuta i siguran je od pijeska i prljavštine, tako da korisnici mogu uživati u muzici pored bazena i na plaži.

Tri mikrofona za izvrsnu kvalitetu poziva

Druga generacija sada uključuje niz od tri mikrofona koji daje značajno poboljšanu jasnooću poziva u trenucima kada Beosound A1 služi kao zvučnik za razgovor. To ga čini jednostavnim i zabavnim za druženje s obitelji i prijateljima, a Microsoft Swift Pair i Google Fast Pair omogućuju brze postavke u slučajevima kada zvučnik želite koristiti za poslovne konferencijske pozive.

 

ABOUT BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen je luksuzni audio brand koji je osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Banga i Svenda Olufsena, čija predanost i vizija ostaju temelj kompanije. Bogato naslijeđe izgrađeno je oko odlučnosti kreiranja proizvoda koji pomiču granice audio tehnologije i postavljaju kompaniju u prvi plan u domeni audio inovacija. Danas svaki proizvod Bang&Olufsen još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija prelijepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade. Inovativni i progresivni audio prozvodi ove kompanije prodaju se diljem svijeta u mono brand prodavnicama Bang&Olufsen, u online shop-ovima i u multi brand prodavnicama. Kompanija zapošljava oko 900 ljudi i posluje na više od 70 tržišta. Dionicekompanije Bang & Olufsen kotiraju na NASDAQ Copenhagen A/S. Za više informacija posjetite: www.bang-olufsen.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.