Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Upoznajte S Max i X Pro

April 02, 2019

Upoznajte S Max i X Pro

Novi Prestigio telefoni sa Octa Core procesorima

Prestigio je predstavio svoja dva nova modela: S Max i X Pro. Oduševit će vas moderan dizajn i elegantno stakleno kućište, a dvostruka i trostruka kamera će vam ponuditi vrhunsko iskustvo fotografisanja.

Procesor visokih performansi Prestigio S Max i X Pro pametnih telefona temelji se na 8 Octa A55 jezgri. Za svakodnevno obavljanje zadataka, pokreću se energetski učinkovite jezgre kako bi se očuvala energija baterije, a pri pokretanju složenijih procesa aktivira se klaster visokih performansi. Zahvaljujući tome, uređaj izvodi veći broj istovremenih operacija i pokreće složene procese kao što su igre i videozapisi u visokoj kvaliteti, a istovremeno štedi bateriju.  

Lični podaci na novim Prestigio S Max i X Pro telefonima uvijek će biti pouzdano zaštićeni. Skener otiska prsta i tehnologija za prepoznavanje lica štite vaš telefon od neželjenih upada.

Napredna kamera od 13 MP s tri objektiva na modelu S Max i dva objektiva na modelu X Pro, autofokusom i blicem pomoći će vam pri snimanju najkvalitetnijih fotografija i sjajnih videozapisa. Slike su jasne i detaljne, a dodatni načini snimanja, filteri i Emoji omogućuju eksperimentisanje. Osim toga, za brzo objavljivanje selfija instalirana je prednja kamera od 5 MP. Svi snimci su sigurno pohranjeni na 32 GB interne memorije (model S Max), odnosno 16 GB (model X Pro) koja se može proširiti s microSD karticom do 128 GB.  

 

 

S MaxX Pro

 

Detaljne specifikacije i cijene pogledajte na ASBIS e-shopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.