Intel je multinacionalna kompanija koja je pionir računarstva, te je najviše poznata po proizvodnji procesora (Pentium i Celeron su najpoznatija imena njihovih procesora). Osim procesora Intel se bavi proizvodnjom matičnih ploča, čipseta, mrežnih kartica, modema, i ostalih računarskih komponenti.

Intel-ova široka lista produktinih linija se sastoji od:
Sistemi i uređaji
Procesori
Ploče i kompleti
Čipseti
Memorija i pohrana podatka
Proizvodi za servere
Mrežna rješenja i I/O
Bežična rješenja
Softveri i usluge
Intel Gateways
FPGA uređaji  

Intel® Technology Provider program

Pridružite se Intel® Technology Provider programu i zarađujte na kupnji Intel proizvoda i potrošite zarađeno na nagrade koje vam mogu pospiješiti poslovanje.

Intel® Technology Provider pruža partnerima poput Vas široki spektar pogodnosti od samog početka poput mogućnosti dobivanja dodatnih bodova sudjelujući na online treningu te pruža pristup najnovijim nadogradnjama i podršci.

Registrujte se!

Registrovani ITP partneri prikupljaju Intel bodove za kupnju kvalificiranih proizvoda od ovlaštenih Intel distributera. Gold i Platinum Partneri mogu pretvoriti zarađene bodove u ASBIS vaučere na osnovu kojih ostvaruju pravo na popuste za kupovinu u ASBIS-u. 

Ovdje pretvorite ITP bodove u ASBIS vaučer.

Intel® Partner Marketing Studio

Intel se udružio sa StructuredWebom kako bi stavio moćne tehnike marketinga u vaše ruke. Ova jednostavna centralizirana platforma nudi prilagodljive, višetaktične marketinške kampanje, kampanje za društvene medije, generisanje web sadržaja i još mnogo toga kako biste ostvarili veću potražnju uz minimalno ulaganje vremena i radne snage. Započnite koračati novim stazama i dosegnite pažnju više ciljanih korisnika.

Saznajte više o Intel® Partner Marketing Studio.