Gdje kupiti?

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu maloprodajnih mjesta ASBIS-ovih Retail partnera u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Organizacijska kultura

Podrazumijeva norme, uvjerenja, vrijednosti i stavove koji se prožimaju kroz cijelu organizaciju, te utječu kako na poslovanje kompanije tako i na sve zaposlenike unutar kompanije.

Vođeni vizijom i misijom da isporučujemo visoke rezultate, gradimo organizaciju u kojoj se cijeni i nagrađuje ostvarenje ciljeva, te potiču dugoročni odnosi sa kupcima. U svakodnevnome radu vodimo računa i o tome kako se ponašamo interno i eksterno, te potičemo saradnju i dijeljenje znanja.

Naše vrijednosti

Transparentnost

Slijedimo najviše standarde integriteta i otvorenosti u komunikaciji, s ciljem izgradnje povjerenja sa svima kojima komuniciramo u svakom koraku suradnje. Naše vrijednosti i principi su prioritet na svim nivoima poslovanja i temelj su naše reputacije pouzdanog partnera.

 

Poštovanje

Poštujemo individualnost, osiguravamo jednake mogućnosti i potičemo raznolikost u mišljenjima i pristupu radu, stvarajući okruženje gdje zaposlenici različitih godišta, religije, i spola se osjećaju uključeni. 

 

 

Partnerstvo

Radimo s naprednim tehnologijama ali najvažnije je što radimo s ljudima, te su nam obostrani dobri odnosi temelj našeg uspjeha.

 

 

Vodstvo

Snažni lider vodi primjerom. Naša želja za profesionalnim razvojem vještina i osobnih kvaliteta dopušta nam da stvaramo lidere čiji primjeri inspiriraju sve, te nas čine snažnijim.