AENO je brend pametnih kućanskih aparata koji nastoji spojiti vrhunsku tehnologiju s najvišom razinom korisničke usluge i stilskim dizajnom. Najtraženije funkcije sada su dostupnije svima uz AENO uređaje. 

Dom je mjesto opuštanja, a AENO pomaže svojim kupcima u izgradnji takvog stila života. Putem AENO aplikacije uređaji rade sami po uputama i tako oslobađaju obaveze brojnih kućanskih poslova. 

AENO kupac ima više vremena za sebe, svoje hobije, druženje s porodicom i prijateljima.   

AENO je novi brend kućanskih aparata sa najtraženijim inovativnim smart rješenjima. Misija je učiniti da pametne tehnologije budu pristupačnije, preuzimajući svakodnevnu rutinu i smanjujući teret kućanskih poslova. To omogućava ispunjeniji život, slobodno vrijeme za porodicu i prijatelje, unaprijeđivanje sebe i kreativnost.Zahvaljujući pametnim kućanskim aparatima AENO, naši će potrošači trošiti manje vremena na kućanske poslove i više vremena za stvari koje su stvarno važne.AENO pametni kućanski aparati pobrinut će se za zdrav kućni prostor ispunjen čistoćom i svježim zrakom, kao i omogućiti Vam da kuhate ukusnu i zdravu hranu. Na taj način, pomažemo da vaš dom postane tzv. „place of power" - izvor slobode, samorazvoja i brige o zdravlju.

AENO KLJUČNE VRIJEDNOSTI

  • Inovacije: Kod razvoja proizvoda, odabrane su najbolje dostupne tehnologije u svim kategorijama
  • Ekološki prihvatljiv: Pažljivo biramo dobavljače i materijale pakovanja, izbjegavajući upotrebu plastike
  • Jednostavnost upotrebe: Jednostavnost korisničkog iskustva i funkcije najviše tražene od strane potrošača. Svi uređaji su jednostavni za korištenje
  • Pouzdanost: Brend daje garanciju od 2 godine na svoje proizvode
  • Iskrenost: Iskrenost u cijeni, jer potrošač ne bi trebao plaćati više za ime brenda

Ravnoteža izmedu posla i života bez klasične kućne rutine

Pametni kućanski aparati AENO rade dok se opuštate, bavite svojim hobijem ili provodite vrijeme sa svojom obitelji.

Tehnologije koje stvaraju budućnost

Pametnim kućanskim aparatima AENO možete daljinski upravljati putem aplikacije na svom pametnom telefonu koja Vam omogućuje brigu o svom domu i obitelji gdje god se nalazili. Planiramo pratiti trendove i širiti asortiman, te uvoditi najaktuelnije inovacije u nove proizvode.