Gdje kupiti?

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu maloprodajnih mjesta ASBIS-ovih Retail partnera u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS grupacija

ASBIS grupacija, osnovana 1995. godine sa sjedištem na Kipru, ima razgranatu distribucijsku mrežu u 23 zemlje. Opslužuje kupce u više od 65 zemalja, a ostvaruje promet od preko 1 milijarde dolara godišnje. Osnovna djelatnost ASBIS kompanije je distribucija informatičke opreme i komponenti veleprodajnim i maloprodajnim partnerima – poduzećima registriranima za prodaju informatičkih proizvoda. Svoje djelovanje kompanija je proširila na područje Središnje i Istočne Europe, Baltičkih država, bivšeg Sovjetskog Saveza, Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

ASBIS grupacija kombinira i primjenjuje međunarodno iskustvo poslovnog upravljanja sa iskustvom svojih lokalnih i visoko educiranih stručnih zaposlenika. Poznavanje Istočne Europe i različitih poslovnih kultura, jezika te profesionalni pristup, omogućilo je je kompaniji vodeću poziciju u ovoj regiji i ujedno joj omogućilo detaljno i brzo upoznavanje i osvajanje cijelog EMEA (Europe, Middle East & Africa) tržišta u nastajanju. Kao rezultat, ASBIS grupacija je sada jedna od najvećih distribucija IT komponenti na području Istočne Europe i jedina IT kompanija koja ima mogućnost distribucije u gotovo svim zemljama Istočne Europe.