Intel® Partner Alliance članstvo vam daje ekskluzivne mogućnosti za rast poslovanja, poput ulaska na naše globalno tržište, napredne obuke i podrške u promotivnim aktivnostima - sve prilagođeno vašim potrebama.

Program je namijenjen za:

  • Proširenje partnerske mreže
  • Povećenje fokusa na rješenja i kolaboraciju sa partnerima
  • Tehničku podršku i unapređenje znanja i vještina
  • Pružanje novu vrijednosti, kao i poboljšanog i pojednostavljenog iskustva


Članstvo u novom Intel® Partner Alliance gdaje vam još više mogućnosti. U nastavku istražite sve benefite, zahtjeve i uloge članova programa.

 

Prednosti članstva. Program nudi brojne prednosti svojim članovima kao što je ekskluzivni pristup sljedećem:

Obuka i certificiranje

Prijem na Intel® Partner University pruža vam specijalizirano obrazovanje o naprednim tehnologijama, programima certificiranja i nagradama za učenje.

Marketing podrška

Pridružite se Intel® Solutions Marketplace i Intel® Marketing Studio i stvorite veću potražnju za vašim proizvodima i uslugama.

Vrijedne nagrade

Zaradite bodove za svoje kvalifikacijske aktivnosti, unaprijedite svoj status članstva i dobit ćete pristup dodatnim resursima za izgradnju svog poslovanja.

Brza podrška

Na brz i jednostavan način se povežite uživo sa Intel odjelom podrške za odgovor u bilo koje vrijeme.>> Saznajte više o prednostima članstva

Razine članstva u programu. Postoje 3 razine članstva:

  • Titanium
  • Gold
  • Registered

Program je osmišljen da nagradi partnere u skladu sa njihovim poslovnim, mogučnostima da promovišu rješenja i unapređuju stručnost svoga tima. Opisi uloga i primjenjive kvalifikacije mogu se naći na:: https://intelpartneralliance.intel.com/us-en-program>> Molimo prihvatite Uslove i odredbe