Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Lenovo Phab Plus

April 25, 2016

Lenovo Phab Plus

Prenosivost Smartphonea – zabava Tableta

6.8" Full HD Ekran

Lenovo Phab Plus's 6.8" Full HD ekran sa IPS tehnologijom nije samo veliki, već je i pametan. Uz oštre rezolucije 326 ppi, nudi i zapanjujuće multimedijalno iskustvo u pokretu. Sa tako velikim ekranom u odnosu na druge Smartphone, još je bolji za igranje, gledanje filmova, uživanje u omiljenim aplikacijama, te upotreba u poslovne svrhe.

Dvije visoko-kvalitetne kamere

Kada je u pitanju snimanje fotografija, Lenovo Phab Plus je tu i više nego pokriven, s najboljim u klasi 13-megapiksela kamera sa zadnje strane, kako bi zabilježili sve svoje nezaboravne trenutke. A tu je takođe i 5-megapiksela prednja kamera, sa širokokutnim objektivom pomoći će vam da savladate umjetnost pravljenja selfija.

Dugo trajanje baterije

Mnogo više možete učiniti sa Lenovo Phab Plus, a pored toga i kapacitet baterije je u skladu sa vašim potrebama. Sama veličina baterije od 3500 mAh u kombinaciji sa adekvatnom potrošnjom energije, pomaže da koristite phablet cijeli dan – do 24 sata korištenja!

Kino-kvalitet zvuka

Doživite iskustvo zvuka kao nikad do sada sa Dolby Atmos®. Priključite slušalice i uživajte u dinamičnom, impresivnom i preciznom zvuku koji samo Lenovo Phab Plus pruža. Sa osjećajem da zvuk dolazi svuda oko vas, doživite osobno kino u svom džepu.

Elegantan, zaobljeni dizajn optimiziran i za korištenje jednom rukom

Sa svojim zakrivljenim, inspirisanim oblikom, osjećajte se ugodno držati Lenovo Phab Plus sa obje ruke. Ali isto tako, savršen je za korištenje samo jednom rukom. Lenovo je na sve mislio, pa samim tim ekranu je dodat mikro-ekran za korištenje jednom rukom, za sve one koji su u pokretu. Plus, dizajn aluminija stilizirano izgleda! Trenutno na tržištu dostupne dvije boje: crna i siva!

Dual Sim

Jedan phablet, dva broja telefona. Bilo da želite iskoristiti prednosti različitih podataka i uštedjeti novac, koristiti svoj Lenovo Phab za putovanja, ili jednostavno želite razdvojiti poslovni od privatnog života, dual SIM vam omogućava varijacije i zadovoljenje vaših potreba.

 4G

Lenovo Phab Plus podržava mrežu LTE (4G) za najbrže povezivanje sa vašim podacima, web stranicama, aplikacijama i igrama. Ostvarite svoj puni potencijal, nema više čekanja!

Android 5.0 Lollipop

Operativni sistem Android™ Lollipop sadrži mnogo novih mogućnosti, vizuelni remont i brojne poboljšanja kako bi Phablet bio izdržljiviji, efikasniji i lakši za bateriju. Takođe, radi savršeno sa svim vašim omiljenim Google aplikacijama. 

Više informacija možete potražite na Lenovo official webpage

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.