Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Pozdravite novi LOGITECH

Juli 14, 2015

logitech

Pozdravite novi LOGITECH

Velike promjene za velika vremena!

 

Velike su promjene došle! 
Niste još upoznati sa ovim, u Logitechu su velike promjene, mi smo sretni što smo za tržište Bosne i Hercegovine prvi koji objavljuju tu priču. 
Upravo se dešava najveća brand transformacija u Logitech historiji.

Upoznajte novi Logitech, kao kompaniju ih znate, ali sada sa šarenim novim stavom i novim logom koji ćete voljeti. I upoznajte, Logi - novi potpis Logitecha.

Predanost ka izvrsnosti periferije se nije promijenila, ali dodjeljuje se fokus na dizajn, zapošljavanje direktora dizajn rješenja, po prvi put u historiji, Alastaira Curtisa, te isporuka proizvoda koji stvaraju nevjerovatna iskustva u svakodnevnim mjestima u životu. Stavljen je dizajn u središte svega što Logitech radi, od proizvoda do brend identiteta.

Od sada se pripremite da čujete ime Logi. Logi oznaka će se pojaviti na najnovijim proizvodnim kategorijama Logitecha, zajedno sa mnogim iznenađenjima koje Logi sprema za sve vjerne korisnike. (Budite spremni, prvi Logi proizvod je tu iza ugla!)

 

Pogledajte kratki video:

 https://www.youtube.com/watch?v=7CO6PJ6IWFI

 

Do novih novosti, pozdravljamo vas.

Vaš ASBIS!

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.