Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Održan susret IBM-ovih poslovnih partnera 14. marta 2012. godine u hotelu Bristol u Sarajevu

April 02, 2012

Nagrade

Održan susret IBM-ovih poslovnih partnera 14. marta 2012. godine u hotelu Bristol u Sarajevu

Kompaniji MEGATREND d.o.o. je ovom prigodom uručena nagrada: Best Performing Business Partner 2011.

Na susretu je razgovarano o IBM-ovoj strategiji i trendovima poslovanja za 2012. godinu, razmotreni su zajednički poslovni uspjesi  zabilježeni u protekloj godini, te podijeljene nagrade najboljim poslovnim partnerima za 2011. godinu. Manifestaciju je uveličao popularni glumac, Zijah Sokolović, odlomkom svoje predstave pod nazivom životna komedija, „Cabares Cabarei.“

Kompaniji MEGATREND d.o.o. je ovom prigodom uručena nagrada: Best Performing Business Partner 2011

“Priznanje Best Performing Business Partner 2011 dobilo je preduzeće koje je svoju viziju izgradilo na pretpostavci da je upravljanje informacijskim sistemima ozbiljan i kompleksan posao koji zahtijeva znanje i profesionalnost. Ozbiljnim preduzećima trebaju ozbiljna IT preduzeća koja nude pouzdana kvalitetna IT rješenja. Radi se o preduzeću koje na teritoriji Bosne i Hercegovine ulaže ogromne napore u razvoj IBM-ove partnerske mreže kojom se možemo samo ponositi. Lokalno znanje je od jako važnog značenja, i IBM-ova misija je da se što više kompetencija što prije prenese na partnere u Bosni i Hercegovini. To je misija koja IBM-u pomaže ostvariti IBM-ov distributer softvera i hardvera, koji je sa nama radio na većini projekata koji su bili danas nagrađeni. To je preduzeće koje nudi svojim partnerima svu potrebnu podršku za uspješno sklapanje poslova, čak i ako se radi o oblasti unutar koje još nisu radili. U znak naše zahvale priznanje Best Performing Business Partner 2011 dobilo je preduzeće Megatrend.”

Više o nagrađenim partnerima možete pročitati na slijedećem linku: ovdje.

U nastavku vam prenosimo utiske sa susreta.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.