Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS je prepoznat kao najbolji distributer za 2023. godinu u aplikacijama za video snimanje od strane Seagatea

Decembar 11, 2023

Seagate

ASBIS je prepoznat kao najbolji distributer za 2023. godinu u aplikacijama za video snimanje od strane Seagatea

ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, dobio je titulu najboljeg distributera HDD-ova za video nadzor 2023. od strane Seagatea, lidera u rješenjima za masovno skladištenje podataka.

Tokom 10 godina distribucije HDD-a za video nadzor, ASBIS je efektivno povećao svoju prodaju u EMEA regionu kroz strateške marketinške kampanje koje su istakle ključne prednosti proizvoda i promovisale ga u broj najprodavanijih među rješenjima za nadzor. Pored toga, 2023. godine, ASBIS je postigao izuzetne prodajne performanse posebno u Seagate HDD-ovima za video nadzor u EMEA regionu.

“Budući da je Seagate glavni distributer više od 30 godina, ASBIS ne prestaje da dokazuje i demonstrira svoju posvećenost i fokus na HDD poslovanje. Kao etablirani dio tržišta EMEA, kompanija je uvijek na rubu tehnologije. Naša strategija i učinak u potpunosti su usklađeni s našim partnerom. Postignuća i rezultati najbolji su dokaz pravilnog pristupa. Zahvalni smo na Seagate podršci tokom svih godina. ASBIS zaista vjeruje i nastavlja raditi na zajedničkom uspjehu”, - Denis Golovchits, menadžer poslovnog razvoja u ASBIS Enterprises PLC

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.