Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS potpisuje distribucijski sporazum s brzorastućom SaaS kompanijom ProMobi Technologies.

Oktobar 06, 2023

ASBIS potpisuje distribucijski sporazum s brzorastućom SaaS kompanijom ProMobi Technologies.

ASBISC Enterprises Plc, vodeći Vrijednosni Distributer, razvijač i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike, s oduševljenjem potpisuje distribucijski sporazum s ProMobi Technologies za proširenje Scalefusion UEM softvera. Ova partnerska suradnja omogućava ASBIS-u da obogati svoj portfelj distribucije vrhunskim rješenjima za upravljanje mobilnim uređajima.

Proizvodi će biti odmah dostupni u četrdeset i šest europskih zemalja, kao i na Bliskom Istoku i u Africi, s planovima za daljnje proširenje na druge teritorije ASBIS Grupe.

ASBIS-ov portfelj će biti dopunjen s Scalefusionom, vodećim softverom za upravljanje mobilnim uređajima i uređajima na kraju, koji pomaže poslovnim subjektima da osiguraju i upravljaju flotom mobilnih uređaja i različitih uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna računala, robusne uređaje, POS uređaje i digitalne znakove. Scalefusion rješenja se široko koriste u različitim industrijama, uključujući proizvodnju, maloprodaju, transport i logistiku, građevinarstvo i nekretnine, ugostiteljstvo, telekomunikacije i softverske kompanije, naftu i plin, javni sektor, finansijske institucije i druge društveno važne sektore.

"Oduševljeni smo prilikom da proširimo ASBIS-ov portfelj dodavanjem Scalefusion MDM/UEM, koji nudi efikasna rješenja za suočavanje s izazovima vezanim za mobilnost. Radujemo se što ćemo našim klijentima pružiti proizvode najviše klase koji će im omogućiti optimizaciju mobilnosti i poboljšati njihove poslovne operacije. Fokus Scalefusion-a na inovacijama i najnovijoj tehnologiji savršeno se uklapa s našim predanim ciljem da budemo korak ispred i da našim klijentima pružimo najnovija i najefikasnija rješenja. Radujemo se uspješnoj saradnji koja će koristiti našim klijentima i ojačati našu poziciju kao vodećeg pružatelja inovativnih tehnoloških rješenja," izjavio je Marek Horyl, direktor za produkt marketing u ASBIS-u.

"Oduševljeni smo što se usklađujemo sa ASBIS Enterprises Plc kao distribucijskim partnerom za Scalefusion. Njihov specijalizirani fokus i dosadašnji uspješni rad kao vodeći Vrijednosni Dodatak Distributer, razvijač i dobavljač ICT, IoT i robotskih proizvoda su veoma uzbudljivi. Radujemo se saradnji s njihovim talentiranim timom kako bismo proširili naše rješenje za upravljanje mobilnim uređajima i jedinstveno upravljanje uređajima prema njihovoj obimnoj mreži reselera," komentirao je Nitesh Bhalotia, voditelj prodaje u Scalefusion-u.

O Scalefusion
ProMobi Technologies pruža vodeće rješenje za jedinstveno upravljanje uređajima pod brendom Scalefusion. Scalefusion UEM omogućava organizacijama da osiguraju i upravljaju uređajima, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna računala, robusne uređaje, POS uređaje i digitalne znakove, kao i aplikacijama i sadržajem. Podržava upravljanje uređajima sa Android, iOS, macOS, Windows i Linux operativnim sistemima i osigurava olakšane operacije upravljanja uređajima putem Scalefusion Remote Troubleshooting.
Više od 8000 kompanija širom svijeta otključava svoj pravi potencijal koristeći Scalefusion, koji se koristi u raznim industrijama kao što su Transport i Logistika, Maloprodaja, Obrazovanje, Zdravstvo, Proizvodnja, Građevinarstvo i Nekretnine, Ugostiteljstvo, Softverske kompanije i Telekomunikacije, Finansijske usluge i druge. Za više informacija, posjetite stranicu  https://www.scalefusion.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.