Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

BlackBerry je prepoznat kao vodeći UEM dobavljač u IDC MarketScapeovom izvještaju

Juni 17, 2022

BlackBerry

BlackBerry je prepoznat kao vodeći UEM dobavljač u IDC MarketScapeovom izvještaju

Zapažen je u dvije kategorije zbog svoje sigurnosti, usklađenosti i mogućnosti integracije.

Dowload here

IDC MarketScape Report

Krajem maja 2022., IDC MarketScape je objavio svoju ocjenu dobavljača UEM softvera za mala i srednja preduzeća širom svijeta, ističući BlackBerry u dvije kategorije – kao LIDERA u ukupnom UEM-u i za implementaciju ruggedized/IoT uređaja i kao GLAVNOG IGRAČA u izvještajima Apple Devices i SMB.

Izveštaj skreće pažnju na različite jake karakteristike BlackBerry rešenja:

  • BlackBerry-jeva UEM ponuda ispunjava širok spektar državnih i industrijskih certifikata o sigurnosti i usklađenosti, uključujući FedRAMP, FIPS 140-2, NIAP Common Criteria, i PCI-DSS, između nekoliko drugih. UEM proizvod je također na odobrenim listama dobavljača za brojne američke i strane vladine organizacije.
  • BlackBerryjev opsežan portfelj proizvoda za cyber sigurnost i AI tehnologija koja stoji iza njegovih mogućnosti otkrivanja prijetnji, pruža moćnu vezu s UEM rješenjem, posebno za slučajeve upotrebe koji zahtijevaju kontinuiranu autentifikaciju i sigurnosne provjere krajnjih uređaja koji pristupaju korporativnim podacima i aplikacijama.
  • BlackBerry-jeva tehnologija upravljanja prijetnjama za mobilne uređaje integrira se s UEM proizvodom kako bi pružila snažnu ponudu krajnjih tačaka upravljanja/sigurnosti za pametne telefone, tablete i IoT uređaje koji koriste OS usmjerene na mobilne uređaje kao što je Android.
  • BlackBerry UEM se čvrsto integriše sa SaaS platformama za obavještavanje i upravljanje kritičnim događajima dobavljača, BlackBerry Alert i BlackBerry AtHoc. Ovo uključuje guranje specijalizovanih, determinističkih poruka do krajnjih uređaja, kao i integraciju sa postavkama i politikama kontrole pristupa uređaja radi prilagođavanja hitnim situacijama.

Ovo je odlična potvrda kvaliteta BlackBerry-jevog UEM proizvoda, mogućnosti besprijekorne integracije i posvećenosti isporuci ključnih korisničkih karakteristika. 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.