Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS je postao zvanični distributer ASUS NUC uređaja na području EMEA regiona

Oktobar 09, 2023

ASBIS, ASUS

ASBIS je postao zvanični distributer ASUS NUC uređaja na području EMEA regiona

ASBISC Enterprises Plc, vodeći Value Add Distributor, developer i pružatelj ICT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA), potpisao je strateški sporazum sa ASUS AIoT Business Group za distribuciju NUC linije proizvoda, koja je prethodno bila u vlasništvu Intela, na čitavom području EMEA regiona.

Sporazum obuhvata sve ASUS NUC i AIoT proizvode (oblasti umjetne inteligencije i IoT), dodatno jačajući poziciju ASBIS-a kao zvaničnog distributera mini računara NUC u EMEA zemljama već više od deset godina. ASBIS ima povjerenja u svoju sposobnost da efikasno tržišta ASUS proizvode putem svoje postojeće partnerske mreže, osiguravajući maksimalni doseg i uticaj na tržištu.

"Oduševljeni smo što možemo proširiti ASBIS-ovu ponudu visoko prilagodljivim ASUS proizvodima i kontinuiranim distribuiranjem NUC linije proizvoda, koja samouvjereno zadovoljava različite poslovne potrebe i zahtjeve. Svi proizvodi bit će odmah dostupni širom regije EMEA. ASUS je neprocjenjivi strateški partner koji je znatno doprinio našem poslovnom rastu i uspjehu tokom godina. Naše partnerstvo nam je dalo povjerenje i snagu da se nosimo čak i s najizazovnijim vremenima. ASBIS je sretan što podržava ASUS u svim aspektima njihovog razvoja i radujemo se nastavku našeg partnerstva u godinama koje dolaze." - izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBIS-u.

 

Nakon zvaničnog preuzimanja od strane Intela, ASUS je započeo svoje poslovanje s NUC i počeo primati narudžbe za NUC sisteme od 10. do 13. generacije. ASUS je licencirao kako hardverske dizajne sistema tako i softver od Intela. Vizija novoosnovane ASUS NUC poslovne jedinice je pružiti najutjecajnije edge računarstvo s potpunim komercijalnim i AIoT rješenjima koja mogu podržati industriju i poslovanja.

O ASUS

ASUS je globalni tehnološki lider koji pruža najinovativnije i intuitivne uređaje, komponente i rješenja kako bi omogućio nevjerovatna iskustva koja unapređuju živote ljudi širom svijeta. Sa svojim timom od 5.000 internih stručnjaka za istraživanje i razvoj, ASUS je svjetski poznat po kontinuiranom preispitivanju današnjih tehnologija za budućnost, dobija više od 11 nagrada svaki dan za kvalitetu, inovaciju i dizajn, te se rangira među najpoštovanijim kompanijama na svijetu prema Fortune’s World’s Most Admired Companies Za više informacija molimo posjetite https://www.asus.com/.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.