Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS je postigao najviši nivo i zaradio Elite status od Ubiquitija

Juli 25, 2023

ASBIS

ASBIS je postigao najviši nivo i zaradio Elite status od Ubiquitija

ASBIS je postigao najviši nivo partnerstva i dobio je status Elite od strane Ubiquitija, globalnog lidera u upravljanim WiFi sistemima i mrežnoj infrastrukturi. Ovo priznanje rezultat je plodne saradnje i visoke efikasnosti ASBIS-a kao distributera.

ASBIS Grupa (WSE: ASB) je vodeća IT kompanija specijalizovana za distribuciju i razvoj IT, IoT i robotskih proizvoda, rešenja i usluga na tržištima Evrope, Bliskog istoka, Centralne Azije i Afrike postigla je najviši nivo efikasnosti distribucije od Ubiquitija, svjetskog lidera u upravljanim WiFi sistemima i mrežnoj infrastrukturi.

ASBIS i Ubiquiti su imali uspješno partnerstvo u proteklih 9 godina, počevši od 2014. Tokom ovog vremena, postignuti su brojni prekretnici, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

  1. ASBIS je jedan od najvećih Ubiquiti distributera u EMEA regiji,
  2. U okviru ASBIS Networking Portfolia, Ubiquiti je vodeći proizvođač po obimu prodaje.
  3. Korisnici ASBIS-a pokazali su veliko interesovanje za Ubiquiti-jeva bežična i žičana rješenja kojima se upravlja po principu ključ u ruke, što je rezultiralo rekordnom prodajom.
  4. ASBIS je okupio tim vrhunskih stručnjaka za Ubiquiti proizvode kako bi svojim kupcima pružio najbolju moguću uslugu. 

„Apsolutno smo oduševljeni što smo kao distributeri stekli status Elite, što je pravi odraz naše nepokolebljive efikasnosti i efektivnosti. Želimo da se od srca zahvalimo kompaniji Ubiquity što je prepoznala naš naporan rad i dodijelia nam ovu istaknutu čast. Ovo dostignuće je svijedočanstvo naše posvećenosti rastu, motivišući nas da se zalažemo za još veće prekretnice“, rekao je Vadem Iljasov, menadžer poslovnog razvoja u ASBIS-u.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.