Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

ASBIS je potpisao ugovor o distribuciji s francuskom firmom za audio tehnologiju Devialet

Novembar 14, 2023

Devialet

ASBIS je potpisao ugovor o distribuciji s francuskom firmom za audio tehnologiju Devialet

ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike, nedavno je sklopio ugovor o distribuciji s Devialetom, pionirskom francuskom firmom koja je poznata po svojoj stručnosti u tehnologiji akustičnog inženjeringa.

Ovo strateško partnerstvo omogućuje ASBIS-u da proširi svoj portfolio proizvoda najsavremenijim audio inženjerskim proizvodima koji se temelje na iznimnoj vještini izrade. Asortiman proizvoda pokriva sve audio segmente, uključujući vrhunske proizvode kao što su pojačala s Expert Pro, bežični zvučnici s kultnim Phantom I i II, slušalice s Gemini II, zvučne trake s Devialet Dione sve u jednom i prijenosni zvučnici s 360° adaptivni stereo zvuk Devialet Mania. 

Ovi proizvodi bit će dostupni u 22 zemlje, uključujući Mađarsku, Bugarsku, Litvu, Latviju, Estoniju, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Sjevernu Makedoniju, Republiku Moldaviju, Gruziju, Armeniju, Azerbajdžan , Turkmenistan, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan i Uzbekistan.

Ova suradnja s Devialetom omogućit će ASBISC-u da svojim kupcima ponudi audio proizvode svjetske klase poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama.

"Vrlo smo ponosni i entuzijastični što možemo udružiti ruke s partnerom kao što je ASBIS kako bismo ojačali i dalje razvili trag našeg brenda u tom području. ASBIS-ovo znanje i organizacija omogućit će mnogo više ljudima da otkriju i iskuse naše najnovije inovacije i proizvode", - Florian des Garets, generalni direktor EMEA u Devialetu.

“Mi u ASBIS-u smo oduševljeni što možemo najaviti proširenje našeg portfolija kroz naše partnerstvo s Devialetom, svjetski poznatim liderom u audio industriji. Ovo partnerstvo će nam omogućiti da našim klijentima ponudimo širok raspon audio proizvoda iznimne kvalitete i performansi, uključujući zvučnike, pojačala i slušalice. Uvjereni smo da će naši klijenti imati velike koristi od ovog partnerstva, budući da će imati pristup najnovijim i najnaprednijim audio rješenjima na tržištu. Osim toga, vjerujemo da će ova suradnja ojačati našu poziciju vodećeg pružatelja inovativnih tehnoloških rješenja. Uvjeren sam da će naši klijenti cijeniti kvalitetu i performanse Devialetovih proizvoda te da će ovo partnerstvo rezultirati uspješnim i dugotrajnim suradnja od koje koristi imaju svi uključeni”, - Vladimir Linkevich, direktor poslovnog razvoja u ASBIS grupi.

Devialet je firma za akustički inženjering koja djeluje na spoju luksuza i vrhunske tehnologije. Devialet ima misiju vratiti zvuk tamo gdje mu je mjesto u životima ljudi kroz nezaboravna audio iskustva. Temelj Devialetovog uspjeha je niz radikalnih patentiranih inovacija koje su ugrađene u svaki Devialet proizvod: Expert Pro pojačala, Phantom zvučnici, Devialet Gemini prave bežične slušalice, Devialet Dione soundbar i Devialet Mania prijenosni zvučnici. Spajajući nenadmašnu kvalitetu zvuka s elegantnim i modernim dizajnom, Devialetovi inženjeri svjetske klase postavljaju visoke standarde za inovacije i pomiču granice onoga što se može postići audio inženjerstvom.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.