Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Infinidat treću godinu zarednom dobitnik priznanja 2021 Gartner® Magic Quadrant™

Oktobar 19, 2021

Infinidat

Infinidat treću godinu zarednom dobitnik priznanja 2021 Gartner® Magic Quadrant™

Infinidat, vodeći dobavljač rješenja za skladištenje, objavio je da su treću godinu zaredom dobitnici priznanja Gartner Magic Quadrant za primarno skladištenje za 2021. godinu.

Prema Gartneru, „Prodavci u kvadrantu Leaders imaju najbolje rezultate i mogućnosti za svoju sposobnost izvršavanja i potpunost vizije. Lider ima tržišni udio, kredibilitet i marketinške i prodajne sposobnosti potrebne za poticanje prihvaćanja novih tehnologija. Oni su inovatori i lideri, s dobro artikuliranim planovima koje kupci i potencijalni korisnici mogu koristiti pri projektiranju svoje infrastrukture i strategije skladištenja. ”

„Naša pozicija u Leader quadrant utemeljena je u našoj osnovnoj premisi za inoviranje i isporuku rješenja za skladištenje podataka s neusporedivom kombinacijom 100% dostupnosti, izuzetnih performansi i najnižih mogućih ukupnih troškova vlasništva na skali od više petabajta. Za naše poslovne korisnike i pružatelje cloud usluga, Infinidat je privatna primarna platforma za pohranu u cloud-u po izboru. ”

“Vjerujemo da Infinidatovo priznanje u Gartner Magic Quadrant potvrđuje naš konkurentni zamah i snagu naših rješenja” rekao je Phil Bullinger, Izvršni direktor Infinidat. “Naša pozicija u Leader quadrant je utemeljena u našoj osnovnoj premisi za inoviranje i isporuku rješenja za skladištenje podataka s neusporedivom kombinacijom 100% dostupnosti, izuzetnih performansi i najnižih mogućih ukupnih troškova vlasništva na skladi od više petabajta. Za naše poslovne korisnike i pružatelje cloud usluga, Infinidat je privatna primarna platforma za poharanu cloud-u po izboru."

Ranije ove godine, Infinidat je dobitnik priznanja Gartner Peer Insights Customers’ Choice za 2021. godinu u Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”: Primary Storage1. Ovo je treća godina zaredom da je Infinidat prepoznat kao Gartner Peer Insights Customers’ Choice na osnovu nezavisnih pregleda i ocjena krajnjih korisnika.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.