Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Godišnjica Prestigio Solutions: 10 godina inovacija u poslovnim procesima i obrazovanju

Juli 19, 2023

Prestigio Solutions

Godišnjica Prestigio Solutions: 10 godina inovacija u poslovnim procesima i obrazovanju

Prestigio Solutions, brend kompanije ASBISS Enterprises Plc., slavi svoju 10. godišnjicu, obilježavajući deceniju inovativnih rješenja kroz pojednostavljenje poslovnih procesa i obrazovanja. Kompanija je proširila svoj domet na 30 zemalja u EMEA regionu, proširila svoju liniju proizvoda i ojačala svoj tim.

Put Prestigio Solutions započeo je 2013. godine pod brendom Prestigio sa interaktivnim panelom Multiboard. Danas se Prestigio Solutions etablirao kao vodeći nezavisni brend i registrovani zaštitni znak, pružajući vrhunska audio-vizuelna rešenja u 30 zemalja širom EMEA za klijente u B2B, B2G i B2E segmentima. 

Tokom 10 godina, eksponencijalni rast rezultirao je brojnim dostignućima. Prestigio Solutions je napravio napredak u bežičnoj tehnologiji. Windows računari sada podržavaju WiFi i 3G/LTE sa SIM karticama. Rješenja kompanije postala su od neprocjenjive vrijednosti za društveno bitne institucije kao što su škole, univerziteti i vladine agencije. Takođe je formirala sve veću zajednicu među preduzećima. Prestigio Solutions je savladao bežično emitovanje (do 4 uređaja) sa bilo kog računara, laptopa ili mobilnog uređaja u sekundi i istovremeno.

Prestigio Solutions trenutno nudi 5 kategorija proizvoda, uključujući Multiboard (interaktivne ploče), interaktivnu digitalnu signalizaciju, sisteme za video konferencije, softver za poslovanje, obrazovanje i maloprodaju, kao i čitav niz dodataka kao što su tableti, monitori, interaktivni paneli, LCD i LED video zidovi. Sedište kompanije je na Kipru, sa najsavremenijom proizvodnjom, dizajnom i tehničkim kapacitetima u Evropi i Kini. 

Kvalitet je najvažniji u Prestigio Solutions. Opsežan portfolio sastoji se od proizvoda koji zadovoljavaju najviše industrijske standarde. Potvrđuju ga različiti sertifikati, uključujući ISO 9001 i ISO 14001, CE, RoHS, energetsku efikasnost i mnoge druge. 

Kompanija se uključuje u strateško partnerstvo sa liderima u industriji kako bi proizvela inovativna i efikasna IT rešenja za tržište. Prestigio Solutions je uspješno razvio i predstavio izuzetne proizvode u kategorijama videokonferencijskih sistema i softvera, čime je zaslužio povjerenje i lojalnost partnera i kupaca.

Prestigio Solutions je pokazao decenijsku posvećenost inovacijama, optimizaciji poslovnih procedura i podršci obrazovanju. Kompanija je odlučna da nastavi poticati napredak i razvijati najsavremenija rješenja za budućnost poslovanja i obrazovanja.

Za više informacija o brendu, posjetite https://prestigio-solutions.com/

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.