Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Pure Storage najbolje rangiran u Gartner Magic Quadrant za 2021. godinu

Oktobar 20, 2021

Pure Storage

Pure Storage najbolje rangiran u Gartner Magic Quadrant za 2021. godinu

Pure Storage®, kao lider u „Ability to Execute and Furthest“, je opet dobitnik priznanja Gartner® Magic Quadrant™ za primarno skladištenje za 2021. godinu.

Osmu godinu zaredom, Gartner je prepoznao Pure kao lidera u skladištenju. A drugu godinu zaredom, Pure je lider u „Ability to Execute and Completeness of Vision„ u nedavno objavljenom Gartner Magic Quadrant™ za primarno skladištenje za 2021. godine.

Nadalje, Pure Storage je jedan od samo tri dobavljača koja su dobila priznanje „Customers’ Choice recognition„ i jedini dobavljač za kojeg je 100% recenzenata izrazilo „spremnost za preporuku“ u Gartner Peer Insights Customers’ Choice za primarno skladištenje, maj 2021. godine.

Osim što je FlashArray pozicioniran u Leaders Quadrant u Gartner Magic Quadrant™ 2021 za primarno skladištenje, FlashBlade je također prepoznat kao lider u Gartner Magic Quadrant™ 2021 za distribuirane sisteme datoteka i pohranu objekata.

Gartner Magic Quadrant za Primary Storage Arrays pokriva dobavljače koji nude namjenske proizvode ili linije proizvoda za SSD-ove (SSA) ili hibridne matrice za skladištenje, ili oboje.

Preuzmite besplatni sadržaj da biste stekli uvid u:

  • Trenutno stanje na tržištu za skladištenje podataka
  • Gartner-ovu procjenu vizije, prednosti i upozorenja za svakog prodavača primarnog skladišta
  • Zašto je Pure Storage ponovo imenovan za lidera, te pozicioniran najviše po „Ability to Execute and Completeness of Vision".

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.