Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Registrujte se za BlackBerry Security Summit 2021

Septembar 13, 2021

BlackBerry

Registrujte se za BlackBerry Security Summit 2021

Osigurajte svoje mjesto na godišnjem BlackBerry Security Summit

Drugu godinu za redom, virtuelno se održava Security Summit. Okupit će stručnjake vodeće stručnjake iz cijelog svijeta kako bi iskusili spoj uživo i OnDemand sesija, neformalni razgovori i interaktivni razgovori o temama koje se kreću od inovacija u cyber sigurnosti i najboljih praksi, prevention-first bezbjednosti, endpoint menadžment, umjetna inteligencija, mašinsko učenje, kao i Internet stvari (IoT) i razlikovanje platformi povezanih vozila.

 

 

13 Oktobar, 2021 

Registruj se!

Zakazan u srijedu, 13. oktobra i besplatan za sudjelovanje, popunjeni dnevni red sadržavat će uvjerljive uvodne riječi s direktorima BlackBerryja, demonstracije proizvoda i how-to sesije, studije slučaja koje vode korisnici, te razgovore BlackBerry istraživačkog i obavještajnog tima, kao i dodatne aktivnosti osmišljene da kritički uključe i prodube razumijevanje polaznika o krajolicima sajber sigurnosti i IoT tehnologije.

Izvršni direktor i predsjednik BlackBerryja, John Chen, održati će uvodnu riječ na kojoj će se govoriti o predanosti kompanije inovacijama i napretku sigurnosne industrije. Slijediće ga predsjednik i generalni direktor BlackBerry IoT poslovne jedinice, Mattias Eriksson i BlackBerry predsjednik, glavni operativni direktor i vršilac dužnosti generalnog direktora poslovne jedinice Cyber Security, Tom Eacobacci, koji će govoriti o trendovima koji oblikuju njihovu industriju, te viziji i strateškom smjeru BlackBerryj-a.

" Bilo da se radi o pravnim naukama ili naukama o životu, maloprodaji ili željeznici, vodeće svjetske kompanije transformiraju svoju industriju s BlackBerryjem,” rekao je Mark Wilson, glavni direktor marketinga u BlackBerry-u. “ Naš uvijek popularni sigurnosni samit omogućava posjetiteljima da čuju neke od najsjajnijih umova u poljima kibernetičke sigurnosti i tehnologije na čitavom nizu bitnih pitanja koja mijenjaju svijet kakvog poznajemo. Uvjereni smo da će polaznici otići s novim saznanjima o tome kako mogu zaštititi svoje poslovanje, krajnje tačke i ljude kako bi mogli rasti i širiti svoje poslovanje. Radujemo se dijeljenju i saradnji sa prisutnima ovog oktobra.”

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.