Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Supermicro lansirao sustave za 5G Radio Access Network (RAN) rješenja

Decembar 09, 2019

Supermicro

Supermicro lansirao sustave za 5G Radio Access Network (RAN) rješenja

Novi super serveri nude O-RAN open-platform softvere, Intel Xeon procesore, GPU-ove, FPGA i IP65-rated zaštitna kućišta.

Super Micro Computer, Inc., svjetski lider u pohrani, mrežnim rješenjima, computingu i eko tehnologiji, najavio je nova rješenja za implementaciju 5G razvoja koji će koristiti potpuno konfigurabilne super servere temeljene na 2. generaciji Intel Xeon procesora, O-RAN softveru i sposobnosti rada u otežanim okruženjima. Ove mogućnosti ubrzavaju evoluciju mobilne mreže od hardvera/softvera do otvorenog softvera i hardvera za 5G instalaciju.

“Korisnici Supermicro podatkovnog centra i globalni telekomunikacijski operateri traže ne-vlasnička hardverska i softverska 5G rješenja koja podržavaju mreže više proizvođača", rekao je Charles Liang, predsjednik i Supermicro CEO. “Supermicro nova SuperServer rješenja pružaju 5G mrežnu nfrastrukturu uz maksimalnu fleksibilnost pri impementaciji ukupnim troškovima vlasništva (TCO)."

Dva nova Supermicro sustava su prvi poslužitelji za 5G, Intelligent Edge i i druge ugrađene aplikacije koje će se temeljiti na 2. generaciji Intel Xeon procesora. E403-9P-FN2T je osmišljen za zahtjevna okruženja i uključuje tri PCI-E slotova za GPU i FPGA kartice akceleratora. Kompaktni 1U 1019P-FHN2T dobro je prilagođen za kontrolirana okruženja, kao što su mikro data centri, a sadrži dva PCl-E slota.

Pomoću ovih slotova, Supermicro može pružiti integriranje Edge AI u stvarnom vremenu putem GPU kartica te ubrzati 5G RAN softver i otvorenu standardnu komunikaciju s mjesta na mjesto pomažu Intel FPGA programske kartice za ubrzanje N3000.Ovi novi poslužitelji nadopunjuju Supermicro uspoješne modele 10196D i E403 koji se temelje na Xeonu D. Supermicro razvija IP65-rated zaštitna kućišta kako bi udovoljila potrebama vanjskog okruženja.

Supermicro je vodeći na tržištu u isporuci visoko-učinkovitih, enegetski učinkovitih otvorenih hardverskih platformi poslužitelja koja proširuje daljinsko upravljanje podatkovnim centrom na edge platforme i ima iskustvo s virtualizacijom, uključujući softver poput Kubernetesa i VMwarea. Nova 5G arhitektura temelji se na otvorenim hardverskim platformama povezanim standardnim sučeljima i virutaliziranim mrežnim elementima. Supermicro se pridružio O-RAN savezu kako bi pomogao u izgradnji izvorne, otvorene 5G RAN arhitekture, a ta će rješenja istovremeno podržavati 4G kao mrežni prijelaz na 5G.

5G mreža prešla je na virtualizirani model koji radi na hardveru podatkovnog centra gdje Supermicro arhitektura za uštedu resursa pruiža inovativne raunalne platforme poput visokih performansi BigTwin-a™ i SuperBlade™ i MicroBlade™ proizvoda. Ovi sustavi utječu na zajedničko hlađenje i efikasnu snagu, a imaju razdvojenu strukturu koja omogućuje najnoviju nadogradnju.

Za više informacija, kontaktirajte nas prodaja@asbis.ba

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.