Povećajte profitabilnost uz Dell EMC storage, backup i mrežna rješenja iz Asbis-ove ponude

Uz širok portfolio proizvoda usluga, ASBIS zajedno sa Dell-om nudi neuporedive prednosti u ponudi IT rješenja.

KUPI ONLINE

Dell Networking & Dell Storage

Kao pružatelj rješenja, Dell nudi tehnologiju know-how i iskustvo koje će vam pojednostaviti poslovanje, osigurati uspjeh i povećati dostupnost podataka i kontinuiranost u poslovanju. A uz učinkovitost, skalabilnost i inovativno licenciranje kao temelj načela dizajna, Dell mrežna rješenja i rješenja za pohranu podataka mogu igrati važnu ulogu u pomicanju uloge resursa sa održavanja na inovacije.

Dell EMC mrežna rješenja

ASBIS u ponudi ima Dell EMC mrežna rješenja koja će vam pomoći da:

 • Poboljšate performanse mreže
 • Smanjite troškove umrežavanja
 • Da ostanete fleksibilni kod usvajanja novih inovacija 

Otvorena mrežna rješenja omogućuju izgradnju infrastrukture agnostik aplikacija i pojednostavljuju upravljanje podatkovnim centrima sa standardnim automatizovanim alatima i otvorenim platformama. Vaša organizacija može uz open-source alate i stručnost uticati na smanjenje visokih troškova inženjeringa, kao i smanjenje vremena i truda potrebanog za dizajn, osiguranje i upravljanje mrežama.

Uzmite u svoje ruke kontrolu nad mrežnim rješenjima i saznajte kako Strategija Dell-a za otvoreno umrežavanje iz Asbis-ove ponude može dramatično transformisati vaše poslovanje.

Portfolio Dell EMC mrežnih rješenja uključuje: 

Fiksni Port Ethernet Switchevi - u susret sa današnjim virtuelnim mrežama sa elastičnim, potpuno opremljenim switchevima za velike i male kompanije:

 • Bazni Ethernet Switchevi za male mreže ili udaljenim/poslovnicama sa limitiranim IT osobljem.
 • Power-Over-Ethernet Switchevi za pristup i agregacije za IT upravljanja, uključujući N-serije i X-serije switcheva:

N-Serija uključuje mnogo energetski učinkovitih, ekonomičnih 1GbE i 10 GbE rješenja koja nude funkcionalnost, skalabilnost i dosljednost cross-platforme, sa ciljem lakše integracije u vaš postojeći ured, server sobu ili mali data centar ili veliku kampus mrežu.

X-Serija uključuje include pametne 1GbE and 10GbE switcheve koji nude mogućnosti poslovne klase, GUI-bazirano upravljeanje koje pomaže da lakše upravljate vašom uredskom mrežom.

 • Ethernet Switchevi visokih performansi za Top-of-Rack i data centara, uključujući S-serije i Z-serije switcheva:

S-serijeuključuju fleksibilne, moćne i optimizirane 10GbE switcheve dizajnirane za fleksibilnost i visoke performanse sa ciljem zadovoljavanja potražnje koja je danas aktuelna.

Z-serije nude izvrsne performanse i fleskibilnost koja pomaže optimizaciji performansi za današnje aplikacije, podržavajući 10/25/40/50/100GbE.

   

Chassis Switches - Visoke performanse, elastične arhitekture i svestrane platforme za nove generacije data centara i C serije

   

High-Performance Computing Switches - Izgradnja malih do velikih nakupina korištenjem niske latencije, visoke propusnosti 100Gbps + tehnologije, sa ciljem dobijanja pouzdanosti i manje potrošnje energije i troškova (H-serija)

   Dell Networking E-Series virtualized switches
- Upravlja virtualizovanim podatkovnim centrom i cloud mrežama koristeći chassis-based svičeve visokog kapaciteta dizajnirane za učinkovit rad koji će sniziti vaš TCO

   


Advanced Ethernet Switches
- Poslovni i data network centar koji zahtjeva skalabilan, funkcionalan Gigabit performans i fleksibilne mogućnosti upravljanja

   


Fibre Channel SAN Switches
- Optimizira SAN i maksimizira provodljivost sa Fibre Channel SAN switche visokim-performansima

   Server Network Adapters
- Optimizira snagu i brzinu Dell PowerEdge servera preko mreže sa cijelim nizom mogućih povezivanja

   Dell SonicWALL Network Security
- Dell™ SonicWALL® sigurnosna rješenja omogućuju organizacijama svih veličina da zaštite svoje mreže, sisteme, korisnike i podatke sa velikim nivoom zaštite koji neće ugroziti performanse mreže

   


Wireless Networking
- Postavljanje isplativa, vrlo sigurna i jednostavnog za upravljanje bežični ekosistem za zaposlenike, goste i udaljene korisnike u zatvorenom i otvorenom prostoru

Dell EMC rješenja za pohranu podataka

Dell EMC rješenja za pohranu su dizajnirana za učinkovito zadovoljavanje potreba organizacija svih veličina, od velikih globalnih podatkovnih centara do malih lokalnih poduzetnika. 

Performanse i zaštita za poslovno kritična opterećenja

Dell Storage SC serije, uključujući SC9000, SC8000, SC4020, SCv2000 i novi jedinstveni SC7020, nudi svestranost i stalnu ekonomske vrijednosti za najzahtjevnija okruženja podatkovnih centara. SC Serije softvera nude moderne mogućnosti koje u potpunosti virtualiziraju podatke i vaša mjesta pohrane. 

Uz Dell Storage SC serije:

 • Aplikacije rade brže;
 • Troškovi su automatski reducirani, u bilo kom kontekstu;
 • Kontrola je pojednostavljena i proširena

Ključne prednosti:

 • Ušteda do 87% u softverskim troškovima sa stalnim licenciranjem
 • Scale up and out i file-ovi bez prekida
 • Maksimizira VMware®, Linux i Microsoft® okruženja bez gubitka vremena, novaca ili prostora na disku
 • Kontinuirano optimizira performanse i smanjuje troškove i do 80% sa značajkama kao što su rezerviranje i automatizirane više razine pohrane
 • Drži u pripravnosti kritične sisteme sa dizajnom koji pruža 99,999% dostupnost preko 26m + sati neprekidnog rada
 • Dvostruka širina pojasa sa prostorom za pohranu uz isporuku 16Gb Fibre Channel end-to-end
 • Učestvuje u najboljoj industrijskoj Copilot Support uz rejting od 96,77% zadovoljnih kupaca

 

Dell Storage MD i NX Serije i Dell MD3 Serije: Vrijednost i skladišne performanse 

Dizajniran za brzo raspoređivanje, jednostavno upravljanje i učinkovitu pohranu i skalabilnost 

Optimizirano za potrebe malih kompanija, odjela i podružnica, Dell Storage MD i NX serije, te Dell MD3 serije su dizajnirane da ponude pristupačne cijene bez ugrožavanja naprednih mogućnosti i pouzdanosti.

MD3, MD i NX serije pružaju niz mogućnosti za pohranu podataka koje uključuju entry-level SAN i NAS uređaja.

MD3 Serije donosi napredne mogućnosti za ispunjenjem zahtjeva visokih performansi i zaštitu podataka.

NX Windows NAS Serije nude rješenja za kompanije koje imaju standardizovan Microsoft® Windows Storage Server® (WSS) softver, ili kupcima koji žele fleksibilnost pri kupovini i kapacitet, zavisno od rasta potreba za pohranom.

Ključne prednosti:

 • Prilagođavanje i jednostavna nadogradnja uz korišćenje modularnog, fleksibilnog dizajna
 • Pojednostavljivanje upravljanja i smanjenje složenosti sa sveobuhvatnim softverom i automatizacijom
 • Postavljanje visoko skalabilne NAS i jedinstvenog sistema za pohranu podataka za potporu strukturiranim podacima za prijavu i nestrukturiranim file-ovima podataka
 • Povećanje učinkovitosti, smanjenje cijena  

 

DELL EMC
Dell EMC, a part of Dell Technologies, enables organizations to modernize, automate and transform their data center using industry-leading converged infrastructure, servers, storage and data protection technologies.  This provides a trusted foundation for businesses to transform IT, through the creation of a hybrid cloud, and transform their business through the creation of cloud-native applications and big data solutions.  Dell EMC services customers across 180 countries – including 98 percent of the Fortune 500 – with the industry's most comprehensive and innovative portfolio from edge to core to cloud.