Prava poruka u pravo vrijeme

Bez obzira u kojoj branši poslujete, uvijek se isplati izgledati profesionalno. Iskoristite efektna singage rješenja i unesite inovativnost u vaše poslovanje.

U doba kada je tržište preplavljeno brojnim proizvodima, a konkurencija nikada nije bila veća, javlja se potreba za što boljim isticanjem vlastitih proizvoda kako bi ih kupci što lakše uočili. Zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologija izrade ekrana, razvio se jedan potpuno novi oblik oglašavanja - digitalno oglašavanje.

Digitalno oglašavanje koristi velike ekrane za prikaz raznih sadržaja. Sadržaji mogu biti informativnog karaktera, multimedijalne reklame, te bilo koji drugi oblik poruke koji oglašivač želi prenijeti svojoj publici. Sadržajem se često upravlja putem računara ili servera. Uređaji omogućavaju trenutno ažuriranje prikazivanog sadržaja na više različitih ekrana, na različitim lokacijama; promotivni sadržaji se putem interneta mogu distribuirati u stvarnom vremenu, a pripremanje i uređivanje sadržaja je značajno olakšano. Poruke koje se prenose su dinamične, jasne i interaktivne što odgovara senzibilitetu današnjeg potrošača.

Osim u klasične marketinške svrhe digital signage rješenja se koriste i za distribuciju različitih informacija u obrazovnim institucijama, zdravstvenim ustanovama, transportu i drugim mjestima javnog okupljanja.

Poslovne koristi:

  • Efikasnija komunikacija s kupcima, što rezultira povećanom prodajom
  • Povećanje zadovoljstva korisnika

Nova generacija Philips digital signage rješenja:

  • Brine o vašem poslovanju i vašim kupcima
  • Nudi inovacije koje će osigurati da se prava poruka nađe kod vaših kupaca u pravo vrijeme
  • Osigurava izvrstan doživljaj poruke kroz besprijekornu sliku, prilagodljivost i fleksibilnost prikazivanja