StorageCraft

Kada sistemi otkažu, najvažnije je kako brzo možete se vratiti u pogon i osigurati da je vaša digitalna imovina sigurna. StorageCraft Recovery Solutions bekapuju i i repliciraju vaše sisteme i podatake - lokalno ili u cloudu – omogućavajući da sve povratite iz samo jedne datoteke. Rješenja za recovery iz StorageCraft-a pomoći će vam da zaštitite podatke i održavate pristup mreži.

StorageCraft ShadowProtect SPX

Nagrađivani StorageCraft ShadowProtect SPX pruža backup i disaster recovery, zaštitu podataka i omogućava migracije sistema za Windows i Linux na virtualne i fizičke mašine. Ako radite u mješovitoj sredini, vjerovatno ćete cijeniti opciju da se jedan backup i recovery software pokreće na svim mašinama.

StorageCraft Recovery Environment

Kao što svaki iskusan IT stručnjak zna, katastrofe se dešavaju te su potrebne promjene u poslovnim procesima. StorageCraft Recovery Environment, krucijalna komponenta backup software-a, pruža vam mogućnost za brzu reakciju: back up sistema, te recovery na različite hardware ili virtualne mašine ili migracija na nova fizička i virtualna okruženja.

StorageCraft ShadowControl

Pruža puni uvidu u status procesa back up-a i nudi alate koji će pojednostaviti proces administriranja. ShadowControl pruža centralni nadzor i upravljačku konzolu za Storage Craft ShadowProtect SPX, Storage Craft ShadowProtect i Storage Craft ImageManager operacije. Sa cjelokupnim uvidom u procese, bit ćete sigurni da se back up procesi odvijaju glatko i da imate mogućnost korigovati probleme prije nego oni počnu uticati na vaše poslovne procese.