Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Ubiquiti je predstavio U6 Mesh Pro – vrhunsku WiFi 6 pristupnu tačku za fleksibilnu pokrivenost na otvorenom i u zatvorenom prostoru

Maj 29, 2024

Ubiquiti je predstavio U6 Mesh Pro – vrhunsku WiFi 6 pristupnu tačku za fleksibilnu pokrivenost na otvorenom i u zatvorenom prostoru

Ubiquiti Inc. je najavio izdavanje U6 Mesh Pro, najsavremenije WiFi 6 pristupne tačke dizajnirane da pruži izuzetne performanse i fleksibilnost za spoljašnje i unutrašnje okruženje.

U6 Mesh Pro je projektovan da obezbijedi robusnu vezu velike brzine, što ga čini savršenim riješenjem za preduzeća koja žele da unaprijede svoju mrežnu infrastrukturu.

U6 Mesh Pro je pristupna tačka visokih performansi koja podržava sve WiFi standarde i najnoviji WiFi 6 (802.11ax). Ima moćnu 4x4 MIMO konfiguraciju u opsegu od 2,4 GHz i 5 GHz, osiguravajući maksimalnu propusnost, pokrivenost do 185 m² i podršku za više od 350 povezanih uređaja. Sa svojim raznovrsnim mogućnostima montaže, U6 Mesh Pro se može lako instalirati na zidove, stubove ili desktope, pružajući besprijekornu povezanost na velikim površinama.

U6 Mesh Pro je dizajniran da zadovolji zahtjevne potrebe poslovnih korisnika. Njegove napredne WiFi 6 mogućnosti obezbijeđuju veće brzine prenosa podataka i poboljšanu efikasnost mreže, omogućavajući preduzećima da podrže više uređaja i aplikacija istovremeno. Svestrane mogućnosti montaže i robustan dizajn osiguravaju da se U6 Mesh Pro može primijeniti u raznim okruženjima, od uredskih zgrada do kampusa na otvorenom, pružajući konzistentno i pouzdano povezivanje.

Za poslovne korisnike, U6 Mesh Pro nudi nekoliko ključnih prednosti:

  • Skalabilnost: Lako proširite svoju mrežu kako biste zadovoljili rastuće poslovne potrebe bez ugrožavanja performansi.
  • Pouzdanost: Osigurajte neprekidnu povezanost s pristupnom tačkom visokih performansi koja može podnijeti gusto okruženje i veliki broj klijenata.
  • Efikasnost: Optimizirajte performanse mreže pomoću naprednih funkcija kao što su OFDMA i MU-MIMO, koje poboljšavaju efikasnost prijenosa podataka i smanjuju kašnjenje.
  • Fleksibilnost: Postavite U6 Mesh Pro u različita okruženja, zahvaljujući dizajnu otpornom na vremenske prilike i raznovrsnim opcijama montiranja.

U6 Mesh Pro je sada dostupan kod ASBIS-a - Ubiquitijevog ovlaštenog distributera. Kontaktirajte svog ASBIS menadžera da saznate više o cijenama i dostupnosti.

Detaljne tehničke specifikacije  

Ubiquiti Inc. je globalni lider u mrežnoj tehnologiji, pružajući inovativna rješenja za poduzeća i potrošačka tržišta. S fokusom na performanse, pouzdanost i jednostavnost korištenja, Ubiquiti proizvodi osnažuju korisnike da grade i upravljaju robusnim mrežama s povjerenjem.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.