Gdje kupiti?

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu maloprodajnih mjesta ASBIS-ovih Retail partnera u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Show
lines
Ukupno
187
lines found

ASBIS vijesti

Oktobar 15, 2020
Moderna platforma za pohranu podataka
Oktobar 01, 2020
Prestigio predstavlja liniju skrivenih punjača za bežično punjenje koje se mogu instalirati na šankove, stolove u restoranima, hotelsku recepciju, čekaonice ili urede. ReVolt A2 i ReVolt A3 pružaju savršeno rješenje za vaše poslovanje.
Septembar 22, 2020
S novim proizvodom, Western Digital nastavlja proširivati svoj portfolio uređaja za pohranu podataka. Novi uređaj je dostupan kod ovlaštenog distributera ASBIS.
August 29, 2020
Cijeli Vaš svijet, usklađen poput simfonije
August 25, 2020
Canyon šalje kratku i jasnu poruku mladoj i aktivnoj publici: "Možeš!"
Juli 24, 2020
Najprodavanija serija dostupna je za sve koji proizvode sadržaj na Mac i iPad ekosistemima.
Juli 15, 2020
Brže. Pametnije. Prilagodljivije.
Juni 12, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gaming miš nudi odlične performanse za igranje, a po pristupačnim cijenama. Klasični dizajn optimiziran je za svestranost, performanse i udobnost.
Juni 09, 2020
Postolje za bežično punjenje
Juni 05, 2020
Izgradite mrežnu snažniju nego ikad prije
Juni 01, 2020
Kompanija Bang & Olufsen pustila je u prodajuje drugu generaciju nagrađivanog luksuznog prijenosnog Bluetooth zvučnika naziva Beosound A1. Beosound A1 svojim redizajnom obuhvaća čitav niz performansi i poboljšani vanjski izgled. Druga generacija Beosound A1 dolazi u sofisticiranom i vitkijem izdanju koji je u potpunosti otporan na prašinu i vodu, uz poboljšano trajanje baterije sa do 18 sati reprodukcije tipične glasnoće, redizajnirano korisničko sučelje i ugrađenim Alexa glasovnim asistentom - prvom takvom značajkom za Bluetooth zvučnik. Jači i jednostavniji za upotrebu - najbolji su upravo postali još bolji.
https://www.asbis.ba/info/press.xhtml
Izaberite godinu
Svi mjeseci